Είχα συνηθίσει αστέρια του πενταγράμμου να μεταπηδούν με επιτυχία στο χώρο της μόδας, Jennifer Lopez, Victoria Beckham και Gwen Stefani (συλλογή ρούχων L.A.M.B) κι έτσι εκπρόσωποι της έβδομης τέχνης σκέφτηκαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τα πατρόν. H Katie Holmes συνεργάστηκε με τη Jeanne Young και δημιούργησαν το fashion label, Holmes & Young, ενώ η πολυπράγμων Gwyneth Paltrow συνεργάστηκε τόσο με την κολλήτη της Stella MacCartney όσο και με τον Matthew Williamson στο σχεδιασμό capsule collections.

Τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο χώρο της μόδας αποτελούν οι ηθοποιοί Kate Hudson και Eva Mendes. Η μεν Hudson σχεδίασε μια σειρά ρούχων αθλητικών ρούχων η δε Mendes λάνσαρε μια σειρά ρούχων με vintage στυλ που διατίθενται αποκλειστικά για την αλυσίδα καταστημάτων New York and Company.

photo via Fabletics.com

photo via Fabletics.com

Η Kate Hudson δεν σχεδίασε απλώς μια συλλογή ρούχων αλλά συνεργάστηκε με την εταιρεία JustFab και δημιούργησε το brand Fabletics. Όπως εξηγεί η ίδια η ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί το γεγονός πως μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια την έκανε πάντα να έχει ένα δραστήριο τρόπο ζωής κι έτσι ανέκαθεν αναζητούσε αθλητικά ρούχα που να είναι άνετα, οικονομικά και «προχωρημένα» που να μπορεί να φορά όλη μέρα. Ο ένας της στόχος ήταν να δημιουργήσει μια τέτοια σειρά ρούχων όταν συνίδρυσε τη Fabletics. O άλλος ήταν να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να είναι fit με στυλ. Έτσι, εκτός από τη δυνατότητα online αγοράς της αθλητικής συλλογής Fabletics, τα μέλη της online community του συγκεκριμένου brand θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν tips ευεξίας και τεχνικής από μια ομάδα ειδικών.

Η Εva Mendes πάλι αποφάσισε να βάλει αρκετή από τη δική της προσωπικότητα στη σειρά ρούχων που σχεδίασε. Όπως ομολόγησε η ίδια η ηθοποιός λατρεύει να αγοράζει ρούχα από καταστήματα που πωλούν μεταχειρισμένα και χαίρεται πολύ όταν τη ρωτούν από πού βρήκε το φόρεμα που φοράει όταν έχει καταβάλει το «αστρονομικό» ποσό των 6 δολαρίων!

H Eva Mendes με φόρεμα από τη συλλογή της

H Eva Mendes με φόρεμα από τη συλλογή της

Έτσι η συλλογή ρούχων της χαρακτηρίζονται από vintage στυλ (πολλά από τα σχέδια έχουν βασιστεί σε κομμάτια της προσωπικής της γκαρνταρόμπας) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ρούχα είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη γκάμα νούμερων (από 0 έως 18) σε πολύ οικονομικές τιμές.

Τόσο η Eva Mendes όσο και η Kate Hudson αποδεικνύουν πως μετέφεραν το προσωπικό τους lifestyle στις συλλογές ρούχων που δημιούργησαν.

Καλές πωλήσεις, κορίτσια!