Είμαι βέβαιη πως σας έχει τύχει πολλές φορές να ανοίγετε τη ντουλάπα και να σκέφτεστε ‘’Τι να φορέσω σήμερα;’’ και ο προβληματισμός σας αφορά ένα καθημερινό look και όχι το σύνολο της βραδινής εξόδου.

Επειδή συχνά δυσκολεύουμε τη ζωή μας με τα πιο απλά πράγματα, όταν δεν βρίσκουμε τι να φορέσουμε δεν φταίει το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας (σε’σένα το λέω που ήδη κρατάς την πιστωτική κάρτα στο χέρι και είσαι έτοιμη να ορμίσεις στα μαγαζιά) αλλά το γεγονός πως δεν έχουμε σκεφτεί να συνδυάσουμε διαφορετικά τα ρούχα που ήδη έχουμε.

Η ηθοποιός Jessica Alba με το ακόλουθο look μας θυμίζει πως με δύο απλές κινήσεις μπορούμε να διαμορφώσουμε άμεσα το casual look μας:jessica-alba-look

Πρώτον, μπορούμε σε ένα σύνολο να παίξουμε με τις αποχρώσεις ενός χρώματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση του μπλε: Μπλε ρουά τσόχινο fedora καπέλο, μπλε σκούρο πουλόβερ, navy blue πουλόβερ και ανοιχτόχρωμο denim.

Δεύτερον, αλλάζοντας το συνδυασμό των αξεσουάρ, είναι σαν να φοράμε κάθε φορά και άλλο σύνολο. Η Alba ταίριαξε σε ένα σύνολο καπέλο, εμπριμέ φουλάρι και τσάντα σε έντονο χρώμα.jessica-alba-look-2

Αν θέλετε να αντιγράψετε το συγκεκριμένο look και σας λείπουν κάποια κομμάτια, ιδού οι επιλογές που θα βρείτε στην αγορά:

Είναι πιο απλό από όσο νομίζετε!