Η επιχείρηση “τέλειο μαγιό” μπορεί να εξελιχτεί σε μεγάλο πονοκέφαλο. Επειδή το μόνο που θέλουμε είναι να αισθάνεσαι σέξι και ξέγνοιαστη τις ώρες που θα περάσεις στην παραλία, ακολουθούν τα πιο χρήσιμα styling tips για την εξεύρεση του πιο κολακευτικού μαγιό:

Αν έχεις σώμα αχλάδι και γενικά το πάνω μέρος είναι πιο αδύνατο από το κάτω. Είναι περίεργο αλλά πολλές γυναίκες με αυτό το σωματότυπο αισθάνονται άνετα φορώντας μπικίνι σλιπ που θυμίζουν αντρικό μποξεράκι, στην προσπάθεια τους να καλύψουν τους έντονους γλουτούς τους. Ωστόσο πρέπει να κάνουν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να επιλέξουν σλιπ ή ολόσωμο με ψηλό κόψιμο ή το κλασσικό μπικίνι-τριγωνάκι με τα κορδόνια που θα επιμηκύνουν τους μηρούς και γενικά τα πόδια.

Αν έχεις μικρό κορμό, τότε επένδυσε στα μαγιό με έναν ώμο και γραμμικά σχέδια.

Μαγιό με έναν ώμο Η&Μ (19,95€)

Μαγιό με έναν ώμο Η&Μ (19,95€)

Τρικίνι με πλεξίδα Oysho (22,99€)

Τρικίνι με πλεξίδα Oysho (22,99€)

Αν είσαι πολύ αδύνατη (σωματότυπος μολύβι), επέλεξε μαγιό με βολάν, απλικαρισμένα σχέδια ή μπικίνι push up  που προσθέτουν όγκο.

Αν έχεις κοιλίτσα (σωματότυπος μήλο), διάλεξε μπικίνι με σλιπ με ανάποδη φάσα ή retro style που κρύβουν την κάτω καμπύλη και ολόσωμο με ντραπέ κόψιμο ή αντίθετα πάνελ (bodycon). Παράλληλα σε κολακεύει το print με τις κάθετες ρίγες.

Ριγέ μπικίνι H&M (σλιπ 12,95€-top 14,95€)

Ριγέ μπικίνι H&M (σλιπ 12,95€-top 14,95€)

Ολόσωμο μαγιό με ντραπέ Calzedonia

Ολόσωμο μαγιό με ντραπέ Calzedonia

Αν έχεις μακρύ κορμό, επένδυσε στο μαγιό με έντονα cut outs (κοψίματα) ενώ σε αντίθεση με τις γυναίκες με σωματότυπο μήλο σου πηγαίνουν τα μαγιό με οριζόντιες ρίγες.

και ένα styling tip που ισχύει για όλες: Όσο πιο μεγάλο το ντεσέν του μαγιό, τόσο πιο “μεγάλο” φαίνεται το σώμα. Για παράδειγμα αν σου αρέσει το floral print αλλά έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, διάλεξε ένα σχέδιο με μικρά λουλουδάκια!

Πτι καρό μπικίνι Calzedonia

Πτι καρό μπικίνι Calzedonia

…και μην ξεχνάς τα tips για να βρουν το κατάλληλο μαγιό οι γυναίκες με μεγάλο ή μικρό στήθος.

Ελπίζω πως με αυτές τις συμβουλές θα είσαι πιο bikini ready από ποτέ!