Η σκηνή γνωστή: Λατρεύεις το lbd σου (little black dress) και σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε τόσες καταστάσεις, αλλά ποσές φορές μπορείς να το φορέσεις;

Η απάντηση είναι «πολλές», αρκεί να το αναβαθμίσεις με ένα εντυπωσιακό κολιέ. Με τη βοήθεια των διάσημων φίλων μας, θα δούμε πως μπορεί ακόμα και το πιο απλό σύνολο να μετατραπεί σε fashion statement:

Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου

Το fashion icon Olivia Palermo δεν φοβάται να φορέσει ογκώδη κολιέ ακόμα και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις της. Δεν ξεχνά όμως τον βασικό κανόνα που ορίζει πως δεν αφήνουμε τα μαλλιά μας λυτά όταν φοράμε μεγάλα κολιέ. Βέβαια, όπως σε κάθε κανόνα, έτσι κι αυτός έχει τις εξαιρέσεις του.

H Olivia Palermo σε μια εμφάνιση της

Το τυρκουάζ κολιέ

Η Heidi Klum διάλεξε ένα Calvin Klein φόρεμα σε nude απόχρωση και απλή γραμμή το οποίο ανέδειξε χάρη στο τυρκουάζ περιδέραιο που φορούσε. Το φόρεμα μπορεί να ξεχάστηκε, αλλά το φωτεινό, ογκώδες κολιέ έμεινε για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των στυλιστών. Must συνδυασμός τυρκουάζ κολιέ με μωβ σύνολα.

H Heidi Klum στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών του 2012

Χρωματική αρμονία

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ λατρεύει να φοράει περιδέραια στις επίσημες εμφανίσεις της, όταν όμως ταιριάζει χρωματικά το κόσμημα με το φόρεμα της, το αποτέλεσμα την αποζημιώνει καθώς δίνει στην ίδια μάκρος και στο σύνολό της βάθος και συνοχή.

Η Michelle Obama σε πετρόλ αρμονία

Μήπως τώρα βλέπεις την ντουλάπα σου με άλλο μάτι;