Θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με ένα σωρό ανοιξιάτικα ρούχα; Μήπως παραπονιέσαι ότι δεν έχεις ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Ε λοιπόν την Κυριακή 3 Μαιού μάλλον θα είναι η τυχερή σου μέρα αφού τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 20:00 δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμη περισσότερο smart shopping!Ο Μάιος ξεκινάει με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις στα αγαπημένα σας designer brands! Από τις  2  έως και τις 9 Μαΐου προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο εκπτωτικό χωριό και απολαύστε έως και 30% έξτρα έκπτωση, στις ήδη μειωμένες τιμές!

Και μη ξεχνάτε! Στον απόλυτο shopping προορισμό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Μην παραλείψετε λοιπόν να επισκεφθείτε τα γραφικά σοκάκια του κέντρου και να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας σε κάποιο από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

SALES POSTER 70X99

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.