Τώρα με την κρίση, ένα τσακ παραπάνω αγαπήσαμε οτιδήποτε έχει σχέση με DIY και tips για να φτιάξουμε και να διορθώσουμε αντικείμενα που προοριζόντουσαν για τα σκουπίδια.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην μάθουμε έξυπνα κολπάκια και για τα ρούχα μας, όπως για τον καθαρισμό του λεκέ στην αγαπημένη μας μπλούζα που λατρεύεουμε να φοράμε. Δες λοιπόν κι εσύ τί μπορείς να κάνεις και στο τέλος θα έχεις σίγουρα το αίσθημα του Like A Boss:

1. Βάλε το τζιν σου σε μία σακούλα, άφησε το το βράδυ στην κατάψυξη και την επόμενη ημέρα δεν θα υπάρχουν οι περίεργες οσμές.

jean

2. Αντίστοιχα αν δεν έχεις χρόνο να πλύνεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι που μυρίζει άσχημα, μπορείς να ρίξεις λίγη βότκα με σπρέι και θα μυρίζει σαν καθαρό.

vodka

3. Λευκό μπλουζάκι, εύκολος λεκές. Και το πιο συνηθισμένο είναι ο λεκές από το make up. Αν σου τύχει όσο βρίσκεσαι έξω, τότε ρίξε λίγη δόση απ’το αποσμητικό και είσαι έτοιμη.

lekes

4. Αν ο σκελετός απ’τα γυαλιά σου είναι κάπως χαλαρός, τότε χρησιμοποίησε διαφανές μανό για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έχεις ατυχήματα.

gialia

5. Καθάρισε τα αγαπημένα σου σουέτ παπούτσια με μία λίμα νυχιών.

souede

6. Αντίστοιχα, με μια οδοντόβουρτσα μπορείς να καθαρίσεις τις δερμάτινες μπότες σου.

nrm_1417184637-11-vinegar


7. Κόκκινος λεκές από κρασί, αυτή η μάστιγα. Αφαίρεσε τον με …λευκό κρασί και βάλ’το στη συνέχεια για πλύσιμο.

white wine

8. Διέγραψε τα ενοχλητικά σημάδια στις μπλούζες απ’το αποσμητικό με χυμό λεμόνι και σόδα μαγειρικής.

nrm_1417184254-3-armpitstains