Το νέο ανδρικό στιλ αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των διεθνών τάσεων και εμπνέει τον κάθε άνδρα να σχηματίσει το δικό του προσωπικό στιλιστικό ύφος, μέσα από τον αναπάντεχο συνδυασμό κλασικών & σύγχρονων ρούχων.Τα παρακάτω looks μπορείς να τα φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και θα τα βρεις αποκλειστικά στα Marks & Spencer.

Πρωί

Το παρακάτω outfit μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο ώστε να σε κρατήσει ζεστό αλλά και κομψό φυσικά. Επιπλέον, το γκρι χρώμα είναι αρκετά της μόδας φέτος καθώς όπως λέγεται είναι το νέο μαύρο. Σοβαρό και απλό, ικανό να κερδίσεις σε κάθε meeting.

M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (7)

M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (2)

 

Απόγευμα

Για σένα που λατρεύεις τη γυμναστική αλλά σίγουρα δεν μπορείς να μην πας και για τον απογευματινό καφέ της παρέας η λύση με το δερμάτινο jacket και η γκρι φόρμα είναι η ιδανική επιλογή σου. Έτσι, όχι μόνο θα πας για καφέ αλλά θα προλάβεις και το γυμναστήριο ανοιχτό.

M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (4) M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (10)

 

Βράδυ

Το βράδυ έχει συνάντηση με την παρέα ή το έτερον ήμισυ.Φαγητό ή ποτό, ότι και αν επιλέξεις θα ντυθείς ακόμα μια φορά με τη τελευταία λέξη της μόδας με τη βοήθεια των M&S. Επέλεξε πουκάμισο και υφασμάτινο παντελόνι για το κάτω μέρος του σώματος. Ένα είναι σίγουρο, καμία δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.Φυσικά μη ξεχάσεις και μια μπλε ζακέτα από πάνω για να ολοκληρώσεις το outfit.

M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (13) M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (16)

 

M&S_ENGLISHMAN IN ATHENS (2)