Με καλεσμένους επιφανή μέλη του Lions Club από την Κηφισιά και την Εκάλη, αλλά και εκπροσώπους των media η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση της συλλογής Nassos Ntotsikas η οποία διαθέτει νεανικό, casual ύφος και προσιτές τιμές. Τα παπούτσια που συνόδευαν τα σύνολα ήταν χορηγία των καταστημάτων Haralas. Κατόπιν παρουσιάστηκε η σειρά Pure | Nassos Ntotsikas, που μεταμορφώνει το πλεκτό σε βραδινό ρούχο, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και υψηλών προδιαγραφών τεχνική παραγωγής.

Ο Nassos Ntotsikas στο κλείσιμο του fashion show

Ο Nassos Ntotsikas στο κλείσιμο του fashion show

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κηφισιάς. Η κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-15 του Nassos Ntotsikas φέρει τον τίτλο Constantinople. Ο Nassos Ntotsikas επιστρέφει στην ”γνώριμη” πόλη του που πυροδοτεί την φαντασία του και την κάνει ”οδηγό” έμπνευσης της χειμερινής συλλογής του. Ο σχεδιαστής, παραμένοντας πιστός στο προσωπικό του ύφος, σχεδιάζει και παραδίδει ρούχα αέρινα και σοφιστικέ, που αναδεικνύουν τη θηλυκή σιλουέτα και την ιδιαίτερη γυνακεία φύση. Ρούχα που συνδυάζονται εύκολα, με άριστη ραφή και σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Με καθαρές γραμμές και υλικά άριστης ποιότητας όπως μοχέρ και μετάξι, μαλλί και βαμβάκι, και σε χρώματα όπως το μαύρο, το χρυσό, το μπορντώ, το πράσινο και το κεραμιδί.

Στο fashion show το styling συμπληρώθηκε από κοσμήματα της ηθοποιού Μαριάννα Πολυχρονιδή, μούσα και πλέον συνεργάτιδα του Nassos Ntotsikas αφού σχεδιάζει τη δική της σειρά κοσμημάτων με βάση τα μοδιστρικά ρέλια που περισσεύουν κατά τη διάρκεια παραγωγής των κολεξιόν του σχεδιαστή.Nikos_Karanikolas-6092

H συλλογή Constantinople του Nassos Ntotsikas για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014-2015 αποτελεί μία μοντέρνα συλλογή με vintage στοιχεία. Αποτελεί ένα νοητό ταξίδι και θέτει τα στοιχεία της γεωμετρίας, της συμμετρίας, της μελετημένης απλότητας και της αέρινης αισθητικής ως μέσο επαναπροσδιορισμού των δημιουργιών του. Nikos_Karanikolas-6226

Μετά την επίδειξη, ακολούθησε Cocktail Party και performance Σύγχρονου Χορού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Αλίς Δικαίου, ενώ την εκδήλωση κάλυψε ο φωτογράφος Νίκος Καρανικόλας αλλά και το πρακτορείο Papadakis Press.