Όταν η αρθρογράφος πληκτρολογούσε το συγκεκριμένο κείμενο φορούσε στα πόδια της τις αγαπημένες Ugg μπότες της. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που δοκίμασα sheepskin μπότες. Τα μονίμως παγωμένα και πονεμένα (από τις πολλές διαδρομές) πόδια μου με ευγνωμονούσαν καθώς και ζεστάθηκαν αμέσως αλλά και η αίσθηση στο βάδισμα ήταν σαν να περπατούσα πάνω σε αφρό!

Έκτοτε, κάθε χειμώνα, δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου για μία από τις πιο πετυχημένες αγορές που έχω κάνει στη ζωή μου. Ο λόγος που το αναφέρω είναι επειδή η τιμή των μποτών Ugg συνήθως ξεκινά από 190 ευρώ αλλά πραγματικά πρόκειται για μία αγορά – επένδυση καθώς η ποιότητα τους θα σας εξασφαλίσει πολλούς χειμώνες απόσβεσης.

Η συλλογή για τη χειμερινή σεζόν του 2013-14 εμπλουτίστηκε με νέα σχέδια ενώ οι κλασσικές μπότες απέκτησαν υπέροχα χρώματα.

Έτσι, αν σας αρέσει το στρατιωτικό look θα λατρέψετε το σχέδιο Rowland, ενώ αν ανήκετε στις πιο ρομαντικές θα κλέψει την καρδιά σας το σχέδιο Bailey με το φιόγκο στο πίσω μέρος.

Rowland

Rowland

Bailey-Bow

Bailey-Bow

Οι κλασσικές μπότες όπως και οι Bailey με μονό ή τριπλό κουμπί κυκλοφορούν στις διαχρονικές ουδέτερες αποχρώσεις της Ugg Australia (μπεζ, καφέ ταμπά, καφέ και μαύρο) αλλά και σε υπέροχα παλ ή πιο έντονα χρώματα.

Το σχέδιο Maylin φορά τη γούνα του εξωτερικά ενώ αν σας αρέσει ο συνδυασμός sheepskin μπότας και biker boot θα αγαπήσετε το σχέδιο Blaise.

Maylin-Che

Maylin-Che

Blaise Black

Blaise Black

Τέλος, αν παντρεύεστε με πολικές θερμοκρασίες πηγαίνετε στην εκκλησία φορώντας το σχέδιο BaileyI Do σε υπόλευκο μεταλλικό χρώμα που ταιριάζει τέλεια με το νυφικό σου!

Bailey I Do

Bailey I Do

Για να κρατήσετε και τα ποδαράκια των παιδιών σας ζεστά επιλέξτε ένα από τα πολλά σχέδια της Ugg Australia για αγοράκια και κοριτσάκια.

Τέλος, σε περίπτωση που ο καλός σας ζηλέψει τη ζεστασιά που νιώθουν τα πόδια σας (και απορεί που δεν βγάζετε καθόλου τις μπότες σας) κάντε του δώρο ένα ζευγάρι από την αντρική συλλογή της Ugg Australia. Σε περίπτωση που αντιδρά στο ενδεχόμενο της κλασσικής μπότας (είναι μέχρι να τη δοκιμάσει), μπορεί να επιλέξει ένα από τα δετά μποτάκια της σειράς.

Καλό ζεστό και άνετο χειμώνα!