Με ένα μότο που ενσωματώνει όλα όσα πρέπει να σημαίνει το fitness, #BeMoreHuman (Περισσότερο Άνθρωποι) η Reebok παρουσίασε πρόσφατα τη νέα συλλογή της για τη σεζόν FW ’15, σε ένα fitness & fashion party στο ‘LOFT by Collage’ υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου. Reebok fitness & fashion party

Ως απόλυτο activewear brand, η Reebok οργάνωσε ένα μοναδικό show με ένα πρωτότυπο και διαφορετικό catwalk, όπου γνωστοί αθλητές και λάτρεις της φυσικής δραστηριότητας παρουσίασαν τη συλλογή in action και μας απέδειξαν για άλλη μία φορά πως μέσα από το fitness μπορείς να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος και ακόμα περισσότερο άνθρωπος.

Η νέα fitness συλλογή της Reebok περιλαμβάνει ρούχα και παπούτσια εξοπλισμένα με τις πιο καινοτόμες Reebok τεχνολογίες και κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και ενίσχυση στις επιδόσεις κατά την προπόνηση. Διαχρονικά designs με μοντέρνες γραμμές, χαρακτηρίζουν τη συλλογή των Classics όπου κλασικά κομμάτια «μεταμορφώνονται» και αποκτούν ένα urban look, επιτρέποντας μας να τα ενσωματώσουμε και στα casual looks μας.

Με έμπνευση από τα δικά τους αγαπημένα αθλήματα, επαγγελματίες αθλητές και λάτρεις του fitness, παρουσίασαν το κάθε σύνολο σε συνδυασμό με κάποια σωματική δραστηριότητα. Στο show συμμετείχαν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ποδοσφαιριστής και λάτρης του CrossFit, η Νίκη Πετρουλάκη, Yoga trainer, ο Νίκος Πούλιας, αθλητής CrossFit & co-owner του CF South Factory, η Μερόπη Χριστοφιλάκη, αθλήτρια ενόργανης, ο Γιώργος Βασιλειάδης, αθλητής CrossFit, ο Στέργιος Κουτρολίκος και η Εύα Φράγκου, fitness models, καθώς και οι επαγγελματίες χορεύτριες Κατερίνα, Αναστασία και Νεφέλη. Με συνέπεια στην παγκόσμια αποστολή της να κινητοποιήσει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν και να ακολουθήσουν το άθλημα που τους αρέσει, η νέα συλλογή της Reebok αποτελεί τον ιδανικό εξοπλισμό για όσους επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από την έντονη φυσική άσκηση. 

Reebok fitness & fashion party

Γιούρκας Σεϊταρίδης

Reebok fitness & fashion party

Γιώργος Βασιλειάδης (αθλητής CrossFit), Γιούρκας Σεϊταρίδης (αθλητής) και μαζί τους οι Κατερίνα, Αναστασία και Νεφέλη (επαγγελματίες χορεύτριες)

Reebok fitness & fashion party

Νίκη Πετρουλάκη (Yoga Trainer)

Στην εντυπωσιακή βραδιά, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των media, στυλίστες, bloggers, trainers, γνωστοί αθλητές και γνωστές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Mάνος Ιωάννου, Βάσω Κολλιδά, Κλέλια Πανταζή, Χριστίνα Κοντοβά, Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, Ελένη Βαϊτσου, Τίνα Μιχαηλίδου οι οποίοι απόλαυσαν μοναδικά tailor-made fitness cocktails, που είχαν δημιουργηθεί ειδικά για τη Reebok.

Reebok fitness & fashion party

(από αριστερά προς τα δεξιά) Βάσω Κολλιδά, Ειρήνη Παπαδοπούλου

Reebok fitness & fashion party

(από αριστερά προς τα δεξιά) Έλενα Γαλιφά, Χριστίνα Κοντοβά, Νικόλ Παναγιώτου, Αθηνά Οικονομάκου, Αλεξάνδρα Δράκου, Έντζη Γαλιφά.

Το ατμοσφαιρικό fashion show ήρθε για να τονίσει με τον καλύτερο τρόπο όσα πρεσβεύει η Reebok, πως η άσκηση φέρνει αλλαγές στη ζωή του ανθρώπου σε φυσικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο. Έτσι, έρχεται να δώσει μία νέα οπτική, τιμώντας και υποστηρίζοντας όλους εκείνους που αθλούνται σκληρά και έχουν στόχο, όχι μόνο να «χτίσουν» ένα δυνατό σώμα, αλλά κυρίως να γίνουν καλύτεροι, ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό.

Εσύ, θα δεχτείς την πρόσκληση;

Φωτογραφία εξωφύλλου: Εύα Φράγκου (Fitness model)