Λατρεύω τα διαφημιστικά spots των αρωμάτων και των fashion brands γιατί συχνά αποτελούν μια μικρή, απαράμιλλης αισθητικής, κινηματογραφική ταινία.

Έτσι ένιωσα μόλις παρακολούθησα το χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό των Marks & Spencer με κύρια πρωταγωνίστρια την εκπρόσωπο του brand, Rosie HuntingtonWhiteley την οποία πλαισιώνουν η καταξιωμένη ηθοποιός Helena Bonham Carter και το διάσημο μοντέλο David Gandy.

H Rosie Huntington-Whiteley & o David Gandy

H Rosie Huntington-Whiteley & o David Gandy

Η ιστορία που βασίζεται σε παραμύθια όπως «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», «Χάνσελ και Γκρέτελ» και «Ο Μάγος του Οζ», ξεκινά όταν η πανέμορφη Whiteley χάνει το σκύλο της και σαν την Αλίκη πέφτει σε μια «λαγότρυπα» για να προσγειωθεί σε ένα διαφορετικό, μαγικό κόσμο.

Ο David Gandy παρουσιάζει μια σικ εκδοχή του Τρελοκαπελά αλλά και του Σκιάχτρου ενώ η Helena Bonham Carter στο ρόλο της πρασινωπής μάγισσας αλλά εντέλει εκείνη είναι που επιστρέφει στο 26χρονο μοντέλο το σκυλάκι της.

H Helena Bonham Carter

H Helena Bonham Carter

Τόσο η Whiteley όσο και ο Gandy ντύνονται με ρούχα και αξεσουάρ από τις τελευταίες συλλογές των Marks & Spencer (η μάγισσα Helena κάνει κοπλιμέντο στην πρωταγωνίστρια για τα κόκκινα γοβάκια της). Η Rosie μάλιστα εμφανίζεται και με εσώρουχα της προσωπικής της κολεξιόν που αποτέλεσε τη συλλογή με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία του brand όταν πρωτοεμφανίστηκε στα καταστήματα τον Αύγουστο του 2012.

Το διαφημιστικό spot θα αρχίσει να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες, ξεκινώντας από την πατρίδα των Marks & Spencer, τη Μ.Βρετανία, από τις 7 Νοεμβρίου.

Όπως μας παροτρύνει και το σλόγκαν του συγκεκριμένου διαφημιστικού, φέτος τα Χριστούγεννα πιστέψτε στη μαγεία και λάμψτε!