Η μόδα δεν είναι πάντα εύκολο να την ακολουθήσεις! Θα πρέπει να είσαι καλά ενημερωμένη, παράτολμη, δημιουργική και φυσικά να διαθέτεις μία σχετική οικονομική άνεση για να πετύχεις το look που θέλεις!

Ευτυχώς το Street Style Look που επικράτησε εφέτος στις πασαρέλες, κάνει για εμάς τα πράγματα πολύ πιο απλά! Αν παρακολούθησες το New York Fashion Week θα παρατήρησες ότι πρόκειται για ένα στυλ που πολύ εύκολα και αποτελεσματικά μπορούν να το πετύχουν όλες!

8 tips είναι αρκετά για να δείχνεις και εσύ σαν να έχεις μόλις επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη!!!

  1. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να ντύνεσαι ασχέτως των καιρικών συνθηκών!  Αν για παράδειγμα έξω η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν και χιονίζει (ευκολάκι εφέτος στην Ελλάδα!) εσύ θα φοράς πέδιλο και θα δείχνεις άνετη και χαλαρή! Εννοείται ότι δεν θα φοράς καλσόν!!!2. 1.
  2. Βάλε γούνα, είναι must! Ιδανικά, προτίμησε να συνδυάσεις το αγαπημένο σου skinny παντελόνι με κάποιο τεράστιο μυθικό γούνινο πλάσμα ριγμένο ανάλαφρα στους ώμους και το κεφάλι.4. 3.
  3. Μία κυρία δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι χωρίς την τσάντα της! Δεν μας νοιάζει που  αυτή η τσάντα δεν θα χωράει τίποτα! Πάρε, αν χρειαστεί, μαζί και μία χάρτινη να βάλεις όλα όσα δεν θα χωράει η κανονική!!!5. 6.
  4. Μη σου περάσει καν από το μυαλό ότι κάποια ρούχα δεν συνδυάζονται! Για ένα επιτυχημένο Street Style Look είναι σημαντικό να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Με λίγη καλή θέληση τα πάντα γίνονται!!!8. 7.
  5. Ξέχασε τα skinny jeans! Άνοιξε τη ντουλάπα της γιαγιάς σου και  ψάξε για ό,τι πιο παλιό βρεις. Το απαιτεί η μόδα! Όσο λιγότερο, μάλιστα, σου ταιριάζει το σώμα, τόσο καλύτερα!9. 10.
  6. Χρησιμοποίησε τα ρούχα σαν μέσο έκφρασης κάποια ιδεολογίας… κι ας μην είσαι σίγουρη ότι ξέρεις την ιδεολογία αυτή! Αρκεί να μπορείς μετά από 5-10 χρόνια να έχεις μία δικαιολογία όταν θα ανατρέχεις στις παλιές φωτογραφίες!12. 11.
  7. Θεματοποίησε το ντύσιμό σου, π.χ. ντύσου σαν να πρόκειται να συνοδέψεις τον Λούκυ Λουκ στην Άγρια Δύση!13. 14.
  8. Τέλος, μπορείς να θυμηθείς παλαιές ‘’καλές’’ εποχές από τη δεκαετία του ’60, του ’70 ή του ’80. Μην αγχωθείς για τη δεκαετία, αν είναι πριν το 2000, όποια και να διαλέξεις, σωστή θα είσαι!16. 15.

Από εμάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!