Τα onesies είναι η η μόδα που έχει τρελάνει διάσημους, σχεδόν διάσημους, ανθρώπους, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Η ολόσωμη φόρμα που θυμίζει την ηλικία του “τότε” -που ήσουν ανέμελος και κουλουριασμένος σε μία κούνια περιμένοντας χάδια και ένα ζεστό μπιμπερό- επιστρέφει με μανία.

Τώρα αυτή η χουχουλιάρικη φόρμα, που αγκαλιάζει το σώμα με τρυφερότητα και θαλπωρή, έχει σχεδιαστεί και σε περιμένει online προκειμένου να την αγοράσεις και για το σκύλο σου. Με 70% βαμβάκι στη συνθεσή της υπόσχεται βόλτες και αναφιλητά αγάπης από την τετράποδη ψυχή που θα αντιμετωπίσει την πτώση της θερμοκρασίας με ένα γάβγισμα ευγνωμοσύνης. Αν δεν ντρέπεσαι να το τραβάς από το λουρί και αυτό να μοιάζει με ναυτάκι ή στρατιωτάκι τότε ένα  onesie είναι ιδανικό και απαραίτητο. Διότι διατίθεται σε γκρι, γαλάζιο του ωκεανού και σε σχέδιο παραλλαγής προκειμένου να έχεις να διαλέγεις.

Παράνοια μόδας από το δίποδο που χτυπάει κατακέφαλα το τετράποδο και μας εξομοιώνει σε έναν κόσμο που φροντίζει να καμουφλάρει ιδανικά ανθρώπους, ζώα και μυαλά!

Θα τα χαζέψεις online στο onepiece.com