Ο πειραματισμός «παντρεύεται» με τη διαχρονικότητα στη νέα συλλογή των αγαπημένων τσαντών της Pauls Boutique για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. Νέα σχήματα, τολμηρά χρώματα, αλλά και παλιά αγαπημένα bestsellers ενώνονται για μία κολεξιόν που ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα και τη συνοχή με τις τρέχουσες τάσεις της εποχής!

Τι λατρέψαμε στη νέα συλλογή της Paul’s Boutique:

Οι ριγωτές αντιθέσεις

Οι ρίγες πρωτοστατούν και πάλι την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2014 και η Paul’s Boutique παρουσιάζει σχέδια με έντονο navy ύφος.130913_pb_ 54813 (Custom)

Το πρωτοποριακό animal print

Τα διαχρονικά animal prints αποκτούν τα πιο φρέσκα χρώματα!pauls-boutique-leopard-print-2

Οι καλοκαιρινές πλέξεις σε σοφιστικέ συνδυασμούς

Ένα υλικό που έχουμε συνδυάσει με παραλία όπως η ψάθα, αποτελεί επένδυση για μερικά από τα πιο σοφιστικέ σχέδια της νέας κολεξιόν.pauls-boutique-raffia

Τα έθνικ στοιχεία

Από τα tribal prints μέχρι τις λεπτομέρειες με την ξύλινη χειρολαβή.roxy-aztec-parrot-pauls-boutique 130913_pb_06_55143 (Custom)

Η εντυπωσιακή χρωματική γκάμα

Παλέτες που ξεκινούν από το αχνό πράσινο του μήλου, τους τόνους του μπλε, του nude και φτάνει έως και τις φωτεινές, ζεστές και τροπικές αποχρώσεις!

Διαφορετικές μεταξύ τους υφές και νέα υλικά

Συνδυασμοί με ημιδιαφανές καουτσούκ και μεταλλικές λεπτομέρειες. pauls-boutique-kaoutsouk

pauls-boutique-color

 

Όπως πάντα, οι τσάντες της Paul’s Boutique κυκλοφορούν σε μια πληθώρα σχεδίων και σχημάτων που αποκλείεται να μη βρεις κάποια, για να είμαι ακριβής, κάποιες που να ταιριάζουν στο δικό σου στυλ και ανάγκες.

Η νέα SS’14 συλλογή της Paul’s Boutique μας βάζει σε καλοκαιρινό mood, γεμάτo από καλοκαιρινά, φωτεινά χρώματα, πρωτότυπους συνδυασμούς και avant garde ύφος που επιβεβαιώνει πως και αυτό το καλοκαίρι (We will) Rock nPaul!