Η καθιερωμένη βρετανική λίστα της γνωστής μηχανής αναζήτησης Zeitgeist για το 2013 αποκαλύφθηκε και στον τομέα μόδα το μοντέλο Cara Delevingne συγκέντρωσε τις περισσότερες αναζητήσεις.

Το top model με τα χαρακτηριστικά, γεμάτα φρύδια άφησε στη δεύτερη θέση τον σχεδιαστή μόδας Paul Smith και στην τρίτη θέση τη μεγάλη κυρία της μόδας Vivienne Westwood.

Ο σχεδιαστής μόδας Paul Smith

Ο σχεδιαστής μόδας Paul Smith

Η Victoria Beckham μπορεί να περηφανεύεται πως κατέκτησε την πρωτιά στην ανταγωνιστική μηχανή αναζήτησης Bing, ωστόσο η Google την τοποθετεί στην τέταρτη θέση και η Kate Moss συμπληρώνει την πεντάδα, κάτι το οποίο θεωρείται αναμενόμενο μετά τη φωτογράφηση της για την επετειακή έκδοση των 60 ετών του Playboy.

H Kate Moss ποζάρει ως κουνελάκι για το Playboy

H Kate Moss ποζάρει ως κουνελάκι για το Playboy

Τη δεκάδα με τις top αναζητήσεις ονομάτων μόδας στην Μ.Βρετανία συμπληρώνουν οι Rosie HuntingtonWhiteley, Alexa Chung, Vera Wang, Naomi Campell αλλά και ο πρόωρα χαμένος σχεδιαστής μόδας, Alexander McQueen.

Στα fashion brands, η Αμερικανική φίρμα Coach συγκέντρωσε τις περισσότερες αναζητήσεις ενώ οι οίκοι Hermes και Chanel κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η Cara Delevingne στα 21 της χρόνια μπορεί να περηφανεύεται πως εκτός από το πιο «ψαγμένο» πρόσωπο της μόδας στη μηχανή αναζήτησης Google (Μ.Βρετανία), ήταν και το άτομο που είχε τη μεγαλύτερη αύξηση σε traffic, δηλαδή σε συχνότητα αναζητήσεων σε σχέση με το 2012.

Η ανταγωνίστρια της Cara Delevingne, Edie Campbell

Η ανταγωνίστρια της Cara Delevingne, Edie Campbell

Μπορεί η Edie Campbell να στέρησε από την Delevingne τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας αλλά η Cara κέρδισε την «περιέργεια» του κόσμου!