Με τακούνι ή χωρίς αλλά πάντα να πλησιάζουν το γόνατο. Μερικές από αυτές καταφέρνουν να το ξεπεράσουν κιόλας και μας δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξουμε μοναδικά looks με φούστες και μπότες.

Ναι, οι φετινές μπότες θα γίνουν must και δεν θα θες να τις βγάλεις από τα πόδια σου. Επέλεξε πιο χαμηλές για τη δουλειά και πιο ψηλές για το βράδυ.

1

2

 

Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν περισσότερο στις ψηλές και αδύνατες κοπέλες όπου μπορούν να αναδείξουν τα πόδια τους φορώντας τες με τζιν, φούστες, κολάν ή και maxi φορέματα με ψηλά σκισίματα. 

Αν όμως σκεφτείς ότι το συγκεκριμένο άρθρο το έχει γράψει κοπέλα όπου το ύψος της είναι κάτω του μετρίου και ανήκεις στη δική μου κατηγορία θα σε κάνω να νιώσεις περήφανη καθώς θα τις δοκιμάσω και εγώ. Πώς; Με skinny jean ή κοντή φούστα για να φαίνομαι λίγο πιο ψηλή. Ναι, έχουμε και εμείς τα τεχνάσματα μας για να φαινόμαστε ψηλότερες και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό. 
45

Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες τις αγοράς και στις παρουσιάζουμε. Όσο για εμένα, θέλω να τις αγοράσω όλες αλλά θα αρκεστώ μόνο σε ένα ζευγάρι δυστυχώς.