Την Ελληνίδα σχεδιάστρια Nellie Vergopoulou και τα δημιουργήματα της «Rich Bitch Poor Dog» είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε παλαιότερα στο That’s Life και μόλις μάθαμε πως παίρνουν τα βουνά και φέρνουν μαζί τους καλούδια στις καλύτερες τιμές!

φωτογραφία Πέτρος Πυλαρινός/hair and make up Ματίνα Γεωργουδή/σχεδιάστρια nellie v.

φωτογραφία Πέτρος Πυλαρινός/hair and make up Ματίνα Γεωργουδή/σχεδιάστρια nellie v.

Έτσι, στις 7 Φεβρουαρίου και μέρα Σάββατο στο Fifty-50 στα Καλάβρυτα, Στριφτόμπολα και Αγ. Αλεξίου, από τις 10.00-19.00 οργανώνεται Bazaar εκπτώσεων με Handmade δημιουργίες σε ποικίλα χρώματα και μοναδικά σχέδια!

Sport, casual, unisex, ανδρικά και γυναικεία ρούχα που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα, ρούχα για ski ,snowboard ,έτοιμα για εξορμήσεις. Στο bazzar θα βρείτε φούτερ, tees, ζακέτες, σκουφάκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ σε εκπτώσεις έως και 70%!PROMO_posts-01

Για τις εκπτώσεις, ειδικές προσφορές καθώς και για συγκεκριμένα κομμάτια της συλλογής «Rich Bitch Poor Dog» μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της σελίδας του brand στο Facebook (#rbandpd).

Αν θέλετε, μπορείτε να λαμβάνετε και το newsletter για να ενημερώνεστε για προσφορές, νέα κλπ, oπτότε αντιγράψτε την παρακάτω διεύθυνση στον browser σας για να εγγραφείτε: http://mad.ly/signups/130916/join

Στις 7 Φεβρουαρίου, κάντε μια βόλτα μέχρι τα μαγευτικά Καλάβρυτα και ανακαλύψτε τα ρούχα που συνδυάζουν την ευελιξία και το σπορ ύφος με την tailor made τεχνική.

Slide with Style 😉