Η Nellie Vergopoulou είναι μια νέα σχεδιάστρια που αγαπά να επανεφεύρει τον εαυτό της. Η ιδέα πίσω από το brand “Rich Bitch Poor Dog” (Rich Bitch για τις γυναικείες δημιουργίες, Poor Dog για τις αντρικές) ήταν ευκολοφόρετα και ευέλικτα ρούχα που μας συνοδεύουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Έτσι στο ίδιο brand περιλαμβάνονται σπορ συλλογή και casual/casual chic ρούχα που μπορούν άνετα να φορεθούν και το βράδυ.

Η Nellie Vergopoulou σχεδιάζει και ράβει όλα τα ρούχα και επειδή δεν αντέχει την επανάληψη ακόμα κι όταν κάποιος της ζητά να αναπαράγει ρούχο που ήδη υπάρχει στις συλλογές της, εκείνη πάντα κάτι αλλάζει. Αξίζει να σημειωθεί πως η tailor made πρακτική ισχύει και για την αθλητική σειρά.

Τη ρώτησα αν έχει αγαπημένο χρώμα και μου αποκάλυψε πως όλα ξεκινούν από το γκρι. Το γκρι αποτελεί τη βάση της και πάντα φροντίζει με κάποιο τρόπο να “τρυπώνει” στα σύνολα που δημιουργεί. Οι συνδυασμοί χρωμάτων κυριαρχούν επίσης στις δημιουργίες της.

φωτογράφος Βασίλης ζούδιαρης/styling-hair and make up  Νέλη Βεργοπούλου

φωτογράφος Βασίλης ζούδιαρης/styling-hair and make up Νέλη Βεργοπούλου

Φωτογράφος Πέτρος Πυλαρινός/make up Ματίνα Γεωργουδή

Στα υφάσματα πάλι δεν υπάρχει συγκεκριμένη αγάπη.Πειραματίζομαι με οτιδήποτε μπορώ να του δώσω μορφή’ δήλωσε χαρακτηριστικά. Έχοντας ως κύρια προϋπόθεση την καλή ποιότητα των υφασμάτων μπορεί να δημιουργήσει σπορ ρούχα από βαμβακερά-φούτερ και βελουτέ υφάσματα αλλά και να δώσει νέα χρήση σε πιο απροσδόκητα υφάσματα όπως σε παλιά πανιά από  αετούς-kite. Η ίδια η Nellie πιστεύει πως ένα παλιό πανί μπορεί να αποκτήσει νέο κύκλο ζωής και να μετατραπεί σε μπουφάν, τσάντα ή ακόμα και πουφ.

Η Nellie Vergopoulou  σχεδιάζει και συλλογή με νυφικές δημιουργίες με την ονομασία Nellie V. με το στοιχείο του “απροσδόκητου” να κυριαρχεί και εδώ. Καμιά νυφική δημιουργία δεν είναι απόλυτα ίδια με την άλλη και έτσι, μια νύφη (αλλά και η κουμπάρα) μπορεί να αισθάνεται πραγματικά μοναδική!

designer: nellie v./photografer: yiorgos kyzas/styling: nellie v.

designer: nellie v./photografer: yiorgos kyzas/styling: nellie v.

designer: nellie v./photografer: yiorgos kyzas/styling: nellie v.

designer: nellie v./photografer: yiorgos kyzas/styling: nellie v.

Η μόδα δεν απευθύνεται σε λίγους, ούτε εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Το brand “Rich Bitch Poor Dog” βασίζεται στην ιδέα πως “Fashion Coulture = Way of Life” (η μόδα είναι τρόπος ζωής) και έτσι η ευελιξία κρύβεται πίσω από κάθε δημιουργία. Η μόδα έχει πολλές πλευρές και διαθέτει πολλά στιλ και τα ρούχα του “Rich Bitch Poor Dog” λειτουργούν ακριβώς έτσι.

Μπορείτε να αναζητήσετε τις δημιουργίες του “Rich Bitch Poor Dog”  και Nellie V. στο ατελιέ της σχεδιάστριας στην οδό Αλ. Υψηλάντου  250 στην Πάτρα (τηλ. 26130-17230/ 6932303139) ενώ σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει και e-shop μέσα από το site. Σε κάθε περίπτωση οι δημιουργίες του brand διατίθενται σε μερικά one size μεγέθη και μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στις διαστάσεις του σώματος κάθε ατόμου.

Facebook Page