Το Safilo Group, η ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιος ηγέτης με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των γυαλιών, και η Alpargatas, η Βραζιλιάνικη εταιρία υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ και ιδιοκτήτρια κορυφαίων μαρκών παγκόσμιας απήχησης, ανακοίνωσαν την 9η Σεπτεμβρίου τη νέα τους συμφωνία διεθνούς αδειοδότησης για τα γυαλιά havaianas με διάρκεια έως το 2021 και με δυνατότητα ανανέωσης κατόπιν κοινής συμφωνίας.havaianas

Η νέα συλλογή γυαλιών havaianas θα σχεδιαστεί, δημιουργηθεί, κατασκευαστεί και θα διανεμηθεί παγκοσμίως από την Safilo, μέσω ενός διευρυμένου δικτύου διανομής, από το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία και ένδειξη εμπιστοσύνης. Έχουμε μια συναρπαστική ευκαιρία – την μοναδική, γεμάτη ζωντάνια προσωπικότητα των havaianas που με την εμβληματική τους απλότητα μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε καινοτόμα, στιλάτα γυαλιά με ευρεία απήχηση στον κόσμο», σχολίασε η Luisa Delgado, CEO του Safilo Group. «Με τα havaianas, προσθέτουμε σημαντική αξία στο χαρτοφυλάκιό μας και ενδυναμώνουμε τον εταιρικό μας ρόλο στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των ευρείας προϊόντων με στιλ, όπως προβλέπεται στο Στρατηγικό μας Πλάνο για το 2020».

Η Carla Schmitzberger, Global Director των havaianas, συμπλήρωσε: «Τώρα, με την προσθήκη των γυαλιών  μεταφέρουμε την χαρά που αποπνέουν τα havaianas σε ολόκληρο το στυλ. Για εμάς είναι μια στρατηγική κατηγορία με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Είμαστε πανευτυχείς που μπορούμε να βασιζόμαστε στην Safilo ως στρατηγικό μας συνεργάτη στα γυαλιά, καθώς διαθέτει μοναδικές κορυφαίες ικανότητες, σχεδιαστική πρωτοπορία, μακρόχρονη τεχνογνωσία, ποιότητα, καινοτομία και αποδεδειγμένα υψηλής ποιότητας διανομή. Πιστεύουμε ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για αυτή την συναρπαστική επιχειρηματική ευκαιρία, και την προσεγγίζουμε εστιάζοντας από κοινού στην ικανοποίηση του πελάτη».