Κάθε Salty Bag έχει μια μοναδική ιστορία που και συνεχίζει να γράφεται ακόμα και έξω από τη θάλασσα. Η ιδέα έχει ως concept τo upcycling, συνδυάζoντας πανιά που μετρούν χιλιάδες ναυτικά μίλια και αχρηστεμένα υλικά, με αποτέλεσμα την κατασκευή μιας εξαιρετικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας all day τσάντας, κάθε φορά.

Cassiopi (110 ευρώ)

Cassiopi (110 ευρώ)

Μικρά σημάδια αναδεικνύονται ως μέρος της ιστορίας των πανιών και θεωρούνται σαν “τα λόγια” που οι άνεμοι έχουν γράψει πάνω τους. Είναι άλλωστε αυτό που κάνει και κάθε Salty Bag ξεχωριστή. Κάθε προϊόν έχει τη δική του ταυτότητα και κάθε κάτοχος γνωρίζει το όνομα του σκάφους από το οποίο προέρχεται, το υλικό και την ηλικία του πανιού, πού βρισκόταν, πόσο μακριά ταξίδεψε και τον λόγο που άφησε τη θάλασσα.

Astrakeri (86 ευρώ)

Astrakeri (86 ευρώ)

Η νέα σειρά της Salty Bag “The Road to Rio” αποτελείται από τσάντες και άλλα αντικείμενα, φτιαγμένα από πανιά που χάρισαν τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ελληνική ιστιοπλοΐα. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των μοντέλων της νέας σειράς θα διατεθούν για τη στήριξη της συμμετοχής των Ελλήνων ιστιοπλόων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, 2016. Η SaltyBag συγκεκριμένα, καλύπτει μέρος των εξόδων προετοιμασίας τριών ελληνικών ομάδων/συμμετεχόντων: Σοφίας Μπεκατώρου & Κώστα Τριγκώνη (Nacra 17), Γιάννη Μιτάκη (Finn) και Πάνου Καγιαλή & Παναγιώτη Μάντη (470). Από «πανιά ιστιοπλόων» σε «πανιά ιστιοπλόων» λοιπόν και καλή επιτυχία σε όλους!

Πλήρωμα Γιάννη Μιτάκη (Finn), Πάνου Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη (470)

Πλήρωμα Γιάννη Μιτάκη (Finn), Πάνου Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη (470)

Η σειρά Road to Rio αποτελείται από 5 μοντέλα και συγκεκριμένα: 

– H “Ascania”, μια ευέλικτη γυναικεία shopping τσάντα, ευρύχωρη για τις καθημερινές βόλτες

– Η “Atokos”, ένα unisex document holder με το χαρακτηριστικό καπιτονέ σχέδιο

– Η “Kimolos”, ένα unisex backpack

– H “Marina”, ένα γυναικείο clutch, για όλες τις ώρες, με μπλε φόδρα της θάλασσας

– Η “Cassiopi”, ένας unisex σάκος για αποδράσεις Σαββατοκύριακου με σκάφος, για το γυμναστήριο κ.λπ.

Marina (95 ευρώ)

Marina (95 ευρώ)

Οι τσάντες της σειράς Road to Rio έχουν φτιαχτεί με γνώμονα τα χρώματα της Ελλάδας, των ελληνικών θαλασσών και του ελληνικού ουρανού και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αποκτήσουν σε τιμές που ξεκινούν από 45 ευρώ.