Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw που επηρέασε τις ερωτικές και στιλιστικές επιλογές των γυναικών στο τελείωμα του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, δεν δίνει συμβουλές μόδας.

Η 50χρονη σήμερα (!!!) Sarah Jessica Parker αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως απέχει πολύ από την ηρωίδα που την καθιέρωσε αφού δήλωσε ‘Δεν είναι η δουλειά μου να λέω στις γυναίκες τι θα πρέπει και τι δεν θα πρέπει να φορέσουν. Ποτέ δε συμμετέχω σε αυτές τις συζητήσεις’.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια υποδημάτων εξήγησε και τα αίτια της στάσης της ‘Αυτό που θεωρώ εγώ ως απαραίτητο ρούχο μπορεί να είναι ολοκληρωτικά και τελείως αντίθετο με αυτό που εσύ θεωρείς ως must have. Οπότε ποτέ δεν δίνω συμβουλές…’ και συμπλήρωσε δηλώνοντας σε συνέντευξη της στο site Popsugar ‘Υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες που φορούν διαφορετικό μέγεθος, έχουν διαφορετικό σωματότυπο, καταγωγή και χρώματα, και έχουν διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες, αλλά και διαφορετική φαντασία’.all-sjp-sarah-jessica-parker_header

Η Sarah Jessica Parker που συνεχίζει να δημιουργεί τη δική της συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με την εταιρεία Zappos Couture όπως δεν δίνει στιλιστικές συμβουλές, δεν χρειάζεται και τη συμβουλή άλλων ατόμων όταν επιλέγει τα δικά της υποδήματα: ‘Δεν επιλέγω με κριτήριο τι με κάνει να δείχνω σέξι ή όμορφη αλλά τι θα με κάνει να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και δεν το εννοώ ως μία πρακτική απόφαση. Δεν σκέφτομαι κανέναν άλλον. Δεν θέλω να φορώ την ιδέα που έχει κάποιος άλλος για το σέξι στυλ’.

H Sarah Jessica Parker σίγουρα έχει πετύχει κάτι μοναδικό: να ταυτιστεί με το σύγχρονο στυλ, δίχως να έχει δώσει την παραμικρή συμβουλή μόδας!