Η τηλεοπτική, πολυπαθούσα Sansa Stark, είναι το νέο πρόσωπο της φθινοπωρινής συλλογής της Karen Millen. Η αποκάλυψη πως η Sophie Turner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια έγινε μέσα από ένα teaser βίντεο με τίτλο “Karen Millen: The Journey“. Στο βίντεο που έχει σκηνοθετήσει ο Glen Luchford, η κοκκινομάλλα ηθοποιός αναζητά ταξί στο Ανατολικό Λονδίνο πριν εμφανιστεί η ερώτηση “Ποια είναι;”

Η μόλις 18 ετών Turner παραδέχτηκε πως είναι ακόμα πολύ νέα και προσπαθεί να ανακαλύψει το δικό της στυλ με τη βοήθεια του προσωπικού της στιλίστα, Alex Breed. ‘Μακάρι να είχα 7 ζωές ώστε να είμαι hipster στη μία, και punk στην άλλη. Αλλά αυτό κάνει τη μόδα υπέροχη. Κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με την υποκριτική γιατί σε βάζει στη διαδικασία να δοκιμάσεις διαφορετικούς ρόλους’ δήλωσε η ίδια για τη μόδα και το στυλ.

Ο βρετανικός οίκος μόδας ελπίζει πως μέσα από τη συνεργασία με τη φρέσκια και ανερχόμενη Turner θα προσεγγίσει ένα πιο νεανικό κοινό. Στο πλαίσιο της αλλαγής στρατηγικής του οίκου μια νέα pop up συλλογή με τίτλο “Tailored in London” θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα στο Shoreditch Store του Λονδίνου προκειμένου να εορταστεί το in house κατάστημα του οίκου το οποίο παρέχει και δικό του ραφείο. Δεκαπέντε παλτό, φούστες και γιλέκα θα διατεθούν στο κοινό για sur-mesure αγορά από τον πελάτη.

Sophie Turner for Karen Millen/Fall 2014

Sophie Turner for Karen Millen/Fall 2014

Η Sophie Turner πάντως έχοντας ήδη εξασφαλίσει επιτυχία με το “καλημέρα” μέσα από τη συμμετοχή της σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της εποχής, κάνει και το πρώτο βήμα για να γίνει περιζήτητη και από τη βιομηχανία της μόδας.