Μάλλον χρειάστηκαν οι πωλήσεις του 2012 και 2013 του ετήσιου swimsuit issue του Sports Illustrated με την Kate Upton για να πείσουν τους υπεύθυνους του περιοδικού πως το αναγνωστικό κοινό του θεωρεί τις καμπύλες σέξι!

Έτσι, εν έτει 2015 το διάσημο περιοδικό φιλοξενεί στις σελίδες του στο τεύχος Μαρτίου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 9 Φεβρουαρίου και αποτελεί το τεύχος των μαγιό για το 2015, την Ashley Graham, ένα plus size μοντέλο που σύμφωνα με τις πληροφορίες φορά μέγεθος 16.ashley-graham-sports-illustrated-1

Την πανέμορφη Graham, τις πλούσιες καμπύλες και τα μπικίνι της θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν οι αναγνώστες σε μια καταχώριση για μαγιό για γυναίκες που φορούν μεγάλα μεγέθη, την πρώτη διαφήμιση που φιλοξενείται στο περιοδικό για το εν λόγω κοινό.

Σε ανακοίνωση της η Graham δήλωσε: ‘Το ξέρω πως οι καμπύλες μου είναι σέξι και θέλω και οι άλλες γυναίκες να ξέρουν πως το ίδιο ισχύει και για τις δικές τους. Δεν υπάρχει λόγος να τις κρύβετε αλλά υπάρχει κάθε λόγος για να τις επιδεικνύετε’.

Η καταχώριση θα συνοδευτεί από μια social media καμπάνια που θα σηματοδοτηθεί από το hashtag  #CurvesinBikinis και ο πρόεδρος του διαφημιζόμενου brand “swimsuitsforall”, Moshe Laniado, δήλωσε:‘Τα γούστα και οι σωματότυποι αλλάζουν κατά καιρούς και οι καμπύλες ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο της μόδας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να γιορτάσουμε και να αναδείξουμε τις καμπύλες από το να τους προσφέρουμε ένα μπικίνι’.ashley-graham-sports-illustrated-inline

Η ίδια η Graham που έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά ElleHarper’s BazaarGlamour και Latina, άσκησε έντονη κριτική σε συνέντευξη της στο περιοδικό Edit, στα Χόλιγουντ και τα πρότυπα ομορφιάς που προωθεί “H Jennifer Lawrence είναι το κορίτσι που χρησιμοποιούν τα media ως τη χυμώδη σταρ και είναι μικροσκοπική. Πρέπει να υπάρξει περισσότερη ενημέρωση στα σχολεία γιατί οι διατροφικές διαταραχές ξεκινούν από μικρή ηλικία. Δεν είναι μόνο σημαντικό για την υγεία αλλά και για να μάθεις να αγαπάς αυτό που είσαι”.