Βρεθήκαμε πρόσφατα στην παρουσίαση των ανοιξιάτικων συλλογών 2015 για τις τσάντες Cromia, Le Pandorine, Alviero Martini 1A Classe και Save My Bag (Motiva Fashion).IMG_0176

Κι ενώ ήμασταν προετοιμασμένες για έντονα χρώματα λόγω εποχής αλλά και trademark style των brands Cromia, Le Pandorine και Save My Bag, ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα όταν ανακαλύψαμε πως στο παιχνίδι του color blocking μπήκαν και οι ουδέτερες τσάντες της Alviero Martini 1A Classe. Έτσι, το χαρακτηριστικό ντεσέν με τους άτλαντες “παντρεύτηκε” με χρωματικές λεπτομέρειες, άλλοτε έντονες, και άλλοτε πιο διακριτικές, με τις αποχρώσεις των μακαρόν (κίτρινο, φυστικί, μοβ) αλλά και τις πιο έντονες φούξια, πράσινες και aegean blue να κυριαρχούν.

Φυσικά, αυτή η “ξαφνική αγάπη” στο χρώμα δεν εφαρμόζεται σε όλα τα σχέδια της Alviero Martini 1A Classe, από τις παραδοσιακές tote, handbags μέχρι τα trendy backpacks, γι’αυτό και οι λάτρεις του brand θα ανακαλύψουν και πολλά σχέδια σε ουδέτερες αποχρώσεις στην ανοιξιάτικη συλλογή 2015.

Η ουδετερότητα και το μίνιμαλ ύφος ωστόσο, προτιμήθηκε και σε τσάντες της spring collection 2015 της Cromia. Eντυπωσιακές πάντα ως προς τις γραμμές και τις λεπτομέρειες τους, όπως τα χρωματιστά και περίτεχνα κουμπώματα, οι μπεζ Cromia της νέας συλλογής είμαστε σίγουρες πως θα εξυπηρετήσουν τις γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές όλες τις ώρες της ημέρας και να μην προβληματίζονται αν η τσάντα ταιριάζει χρωματικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Cromia SS'15

Cromia SS’15

Cromia SS'15

Cromia SS’15

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Cromia είχε και μία άλλη έκπληξη με μια νέα γραμμή τσαντών ώμου σε έντονα χρώματα

Cromia SS'15

Cromia SS’15

…και σχέδια που ανήκουν στο signature style των Cromia bags με τις μοναδικές χρωματικές λεπτομέρειες σε ουδέτερο “καμβά”.IMG_0195

Οι αγαπημένες Le Pandorine, που δεν παύουν να μας εντυπωσιάζουν ποτέ με τα έξυπνα quotes τους, μας έκαναν το χατήρι, λόγω άνοιξης, και υπέκυψαν στο παιχνίδι του color blocking.

Επίσης, οι σχεδιαστές της Le Pandorine θέλησαν για τη spring collection να παραδώσουν και μια σειρά τσαντών με 70’s style prints που μπορείτε να βρείτε και σε μαγιό!

Le Pandorine SS'15 Collection

Le Pandorine SS’15 Collection

Le Pandorine SS'15 Collection

Le Pandorine SS’15 Collection

Τέλος, οι πρωτότυπες Save My Bag με την “αυστηρή” σχεδίαση και την επένδυση από lycra υλικό σε εντυπωσιακά χρώματα (παρεμπιπτόντως, πολύ ελαφριές), απέδειξαν πως και την άνοιξη του 2015, αξίζουν την προτίμηση μας χάρη στις μοναδικές αποχρώσεις ή χρωματικούς συνδυασμούς της νέας συλλογής.

Save My Bag SS'15 Collection

Save My Bag SS’15 Collection

Save My Bag SS'15 Collection

Save My Bag SS’15 Collection

Ω, ναι, ξέρω τι τσάντες θα κρατάς φέτος το καλοκαίρι 😉

Κεντρική Διάθεση Motiva Fashion, τηλ. 210 7239974

Facebook Page