Η Alexa Chung δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ξεχώρισε από νωρίς χάρη στο μοναδικό της στυλ και έτσι δικαίως κέρδισε μια θέση ως συντάκτρια της βρετανικής Vogue και τον τίτλο ενός ευρέως αναγνωρισμένου fashion icon.

Προσωπικά με εντυπωσιάζει ο τρόπος με τον οποίο η Chung συνδυάζει τα πιο ετερόκλητα στυλ σε ένα σύνολο και πως μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο αμπιγέ look σε casual.

H Alexa Chung με λαμπερό στυλ γραφείου

H Alexa Chung με λαμπερό στυλ γραφείου

Έτσι, αντλώντας έμπνευση από την παραπάνω εμφάνιση της Alexa Chung όπου συνδύασε ένα μάλλινο πουλόβερ με πλεξίδες με μια μίντι φούστα σε χρυσό μεταλλικό ύφασμα με ρίγες και μαύρες κλασσικές γόβες, σκέφτηκα τους εξής τρόπους αντιγραφής του συγκεκριμένου look:alexa-chung-style-kolaz

Το πουλόβερ αποτελεί το ένδυμα πασπαρτού καθώς μπορεί να συνδυαστεί άνετα με φούστα σε μεταλλικές αποχρώσεις που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας ενώ οι μαύρες γόβες είναι τόσο διαχρονικές όσο και το μικρό μαύρο φόρεμα.

Τα ρούχα αναλυτικά:

Το συγκεκριμένο look ίσως να μην είναι το πιο κατάλληλο για το γραφείο αλλά σίγουρα είναι ιδανικό για εκείνες τις επαγγελματικές περιστάσεις, όπως οι απογευματινές εκδηλώσεις, όπου δεν ενδείκνυται ούτε το αυστηρό look γραφείου αλλά ούτε και το βραδινό ντύσιμο και αποτελεί παράλληλα μια εναλλακτική πρόταση του cocktail dress.