ΟΚ, με τα εξώφυλλα που έχουν υποστεί πολλή ή λίγη επεξεργασία. Τι γίνεται όμως με τις αυθόρμητες φωτογραφίες των celebrities όπου και πάλι δείχνουν λεπτές κι αδύνατες Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια τρικ που έχουν διδάξει στις διάσημες πελάτισσες οι στιλίστες τους και που μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες μας.

Ιδού 5 βασικά στιλιστικά τρικ που αφαιρούν πόντους από τη σιλουέτα:

Ντύσιμο σε layers με το πιο φαρδύ και μακρύ ρούχο να είναι το πανωφόρι

Είτε πρόκειται για ένα φαρδύ μπλέιζερ, για ένα μακρύ κιμονό ή για ένα μακρύ γιλέκο, αυτού του είδους πανωφόρια καμουφλάρουν σημεία που ίσως να είναι πιο γεμάτα όπως τα μπράτσα και τα οπισθία και δίνουν αίσθηση άνεσης στο στυλ.

Caroline Issa

Caroline Issa

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

H φούστα σε γραμμή Α

Είτε έχει έντονο κλος, είτε όχι. Είτε είναι σε midi, είτε σε μίνι γραμμή. Αν η φούστα κρατά γενικά τη γραμμή Α τονίζει τη λεπτή μέση και κρύβει τους πιο γεμάτους μηρούς.

Maria Menounos

Maria Menounos

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

H ζώνη στη μέση

Ένας ακόμη τρόπος για να τονιστεί η μέση και να δοθεί εφέ κλεψύδρας στη σιλουέτα, είναι να την τυλίξετε με μια λεπτή ζώνη.

Christina Hendricks

Christina Hendricks

Alessandra Richards

Alessandra Richards

Μονοχρωμία

Ο σίγουρος τρόπος για φιγούρα που δείχνει πιο μακριά και λεπτή, ειδικά όταν είναι η μονοχρωμία είναι σε μαύρο.

Charlize Theron

Charlize Theron

Kate Upton

Kate Upton

H V λαιμόκοψη

Οι γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος την προτιμούν εδώ και χρόνια. Ακόμα κι αν το στήθος έχει μικρότερο μέγεθος, η λαιμόκοψη V επιμηκύνει το λαιμό και το στέρνο ενώ το σχήμα ανάποδου τριγώνου που δίνει στη σιλουέτα “αναγκάζει” το μάτι να επικεντρωθεί στο πιο στενό σημείο του κορμού, τη μέση (εφέ κλεψύδρας).

Mindy Kaling

Mindy Kaling

Ciara

Ciara

Υιοθετήστε τα αμέσως και δείτε με “άλλο μάτι” τη φιγούρα σας στον καθρέφτη!