Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε η Swarovski, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. O πολυχώρος Blank! Urban Space στο Γκάζι που φιλοξένησε το event, ήταν διακοσμημένος με καλλιτεχνικές λεπτομέρειες και οι μοναδικές δημιουργίες του Οίκου εμπνευσμένες από την άγρια ομορφιά της φύσης και από την καθημερινή σύγχρονη τέχνη, γέμισαν το χώρο με λάμψη.

Blank! Urban Space στο Γκάζι

Blank! Urban Space στο Γκάζι

Άνθρωποι από το χώρο της μόδας και του Τύπου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και είδαν από κοντά τη νέα συλλογή πριν κάνει την εμφάνισή της στα καταστήματα. Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από την «έθνικ πολυτέλεια» και ταξιδεύει τις αισθήσεις σε Αφρικάνικα μονοπάτια, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κίτρινου χρυσού και τα απλά υλικά όπως ξύλο και δέρμα δίνοντας στα κοσμήματα χαρακτήρα καθημερινό και γήινο. Ταυτόχρονα, η συλλογή εμπνέεται και από την «μπλε μονοχρωμία», με τις τιρκουάζ και γαλάζιες αποχρώσεις να αναδεικνύουν την μοντέρνα καλοκαιρινή πολυτέλεια, που ταιριάζει στη γυναίκα του σήμερα. Η Swarovski με τη νέα της συλλογή τολμά να «παίξει» και να ανακατέψει εντελώς διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, κάνοντας τον κάθε τρόπο που θα φορεθεί το κόσμημα τόσο μοναδικό, όσο το στυλ του καθενός.DSCN1168

H DJ Μυρτώ Κάζη ανέλαβε με τις μουσικές της επιλογές, να ταξιδέψει τους καλεσμένους, τόσο σε έθνικ όσο και πιο μοντέρνους προορισμούς.

Η Μυρτώ Κάζη

Η Μυρτώ Κάζη

Ιδού μερικά μόνο από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Swarovski:

Μέσα σε μια πολύ κρύα νύχτα, ξεκινήσαμε να ανυπομονούμε για την άνοιξη και οι λόγοι δεν ήταν καιρικοί, αλλά στιλιστικοί!