Η Julianne Moore αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές κοκκινομάλλες του Χόλιγουντ. Η 53χρονη (κι όμως!) ηθοποιός εφαρμόζει μία βασική αρχή στο στυλ της: το ντύσιμο προσαρμόζεται στο φλογερό χρώμα των μαλλιών της.

To καθημερινό στυλ της Julianne Moore

To καθημερινό στυλ της Julianne Moore

Έτσι, η γκαρνταρόμπα της αποτελείται από ουδέτερα χρώματα και όπως είναι φυσικό, διαθέτει πολλά μαύρα ρούχα. Η λογική της είναι απλή: Εφόσον τα μαλλιά της έχουν τόσο έντονη απόχρωση το οποία «φορά» καθημερινά, δεν «φορτώνει» το υπόλοιπο σύνολο με άλλα χρώματα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο διαδικτυακό περιοδικό The Edit του NetAPorter: ‘’Διάβασα τη δήλωση μιας ηθοποιού που έλεγε πως «αν φοράς μόνο μαύρα δεν παίρνεις στιλιστικά ρίσκα» και σκέφτηκα πως μάλλον δεν ρισκάρω στη μόδα, αφού φοράω πολύ μαύρο’’.

H Julianne Moore με την κόρη της Liv σε ασπρόμαυρη αρμονία

H Julianne Moore με την κόρη της Liv σε ασπρόμαυρη αρμονία

Ουδέτερα χρώματα στην καθημερινή γκαρνταρόμπα της Julianne Moore

Ουδέτερα χρώματα στην καθημερινή γκαρνταρόμπα της Julianne Moore

Η Julianne Moore κάνει μια εξαίρεση μόνο όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί καθώς πρόθεση της είναι κάθε της δημόσια εμφάνιση να αποτελεί και μια δήλωση μόδας! Και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει κάνει πολλές avant garde επιλογές.

Πολλοί λένε πως είναι η μούσα του σχεδιαστή μόδας Tom Ford, αλλά η ίδια αποποιείται τον τίτλο και δηλώνει πως είναι δύο καλοί φίλοι.

Όσον αφορά τις αγαπημένες της εμφανίσεις, η Moore επέλεξε ‘’Το κίτρινο Dior φόρεμα που φόρεσα στα Emmys του 2012 και το γκρι Balenciaga με τις πτυχώσεις στις Χρυσές Σφαίρες του 2010. Μου αρέσουν τα ρούχα που είναι ασυνήθιστα και λίγο ακραία’’.

 

Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός να μη ρισκάρει στιλιστικά στην καθημερινότητα αλλά βγάζει μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα πάνω στο κόκκινο χαλί δίχως να αποχωρίζεται ποτέ το σήμα κατατεθέν της, το φλογερό χάλκινο χρώμα των μαλλιών της!