Με 31 καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, διεθνή fashion brands, 12 πολλά υποσχόμενους νέους σχεδιαστές, εντυπωσιακά catwalks, λαμπερές παρουσίες, δημιουργικότητα, ταλέντο και στuλ ολοκληρώθηκε το τριήμερο της 17ης Athens Xclusive Designers Week, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής με Επίσημο Hair Sponsor το Syoss. Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον που έδειξε για τις νέες τάσεις της μόδας για τις συλλογές που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα της AXDW.

Chris & Tonia με την Κατερίνα Γιατζόγλου

Chris & Tonia με την Κατερίνα Γιατζόγλου

Το Syoss περιλαμβάνει προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας στις κατηγορίες περιποίησης, styling και βαφής μαλλιών, ανέλαβε την επιμέλεια του Hair Styling των επιδείξεων και χάρισε εντυπωσιακά χτενίσματα. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με επικεφαλής τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, επιμελήθηκε τα χτενίσματα της διοργάνωσης. Τα χτενίσματα δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με προϊόντα των σειρών Hair Styling του Syoss.PAN_00211

Μάκης Τσέλιος

Μάκης Τσέλιος

Ισχυρή ήταν η παρουσία του Syoss και στο χώρο της διοργάνωσης με το περίπτερο του, όπου ο κόσμος μπορούσε να πάρει πληροφορίες για τις σειρές Styling & Hair Care του Syoss, να δοκιμάσει τα προϊόντα και να παίξει σε διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα.

Τόνια Φουσέκη

Τόνια Φουσέκη

Άλεξ Κάβδας-Μαίρη Ρετσίνα

Άλεξ Κάβδας-Μαίρη Ρετσίνα

Syoss Facebook Page