Είσαι διαφορετική και θέλεις να το δείξεις με κάθε τρόπο;Η συλλογή γυαλιών Oxydo φθινόπωρο/χειμώνας 2015 είναι ένα σαγηνευτικό παιχνίδισμα υλικών, διαφανιών και νέων χρωμάτων. Είναι ότι ακριβώς πρέπει για ένα αντισυμβατικό και σύγχρονο στυλ.

Για εσένα που χρειάζεσαι γυαλιά οράσεως τα παρακάτω θα αλλάξουν το στυλ σου κατακόρυφα. Είναι unisex πράγμα που σημαίνει πως χαρίζουν την απαραίτητη γοητεία σε έναν άντρα αλλά και το μοναδικό σέξι στυλ σε μια γυναίκα.

G-0849_OX 557 MJR

 

Τα παρακάτω γυαλιά δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα. Τα λατρεύουμε χαρίζουν το απαραίτητο αντισυμβατικό στυλ που θέλει κάθε γυναίκα η οποία λατρεύει τη μόδα. Ο μπλε φακός ξεκουράζει το μάτι και χαρίζει την τελειότητα που χρειάζεσαι για κάθε ημέρα του χειμώνα όπου ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του.

G-0835_OX 1084-S MJR 23

 

Τα ερωτευτήκαμε από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά. Τα στρογγυλά γυαλιά είναι τόσο ιδιαίτερα. Δεν πηγαίνουν σε κάθε πρόσωπο όταν όμως τα δοκιμάσει κάποιος τότε ξέρουμε πως δεν πρόκειται να αλλάξει στυλ στα γυαλιά ποτέ ξανά. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει. Και τα γυαλιά της Oxydo είναι πραγματικά υπέροχα.

G-0840_OX 1088-S MJZ E2