Έχεις ένα παλιό, μαύρο φόρεμα και λίγα χρήματα που μάζευες όλο το χρόνο προκειμένου, μέρες γιορτής, να χαρίσεις στον εαυτό σου κάτι σημαντικό. Κάτι που να γυαλίζει λίγο παραπάνω και -σε συνδυασμό με το παλιό μαύρο φόρεμα ή οποιοδήποτε ταιριαστό ρούχο-να σε κάνει να νιώθεις όμορφη και ποθητή.

Η λάμψη που μπορεί να χαρίσει ένα ζευγάρι παπούτσια στα παλιά ρούχα μιας γυναίκας (τα βαφτίσανε vintage για να μπορούν να τα πλασάρουν σε δρόμους και γιορτές) έχει -και φαίνεται- ανεκτίμητη αξία.

Οπότε συνεχίστε να μην τρώτε, μην αγοράσετε τίποτα για τα παιδιά ή το σύζυγο, ξεχάστε τη ΔΕΗ  και τις λοιπές, ανούσιες, υποχρεώσεις και έτσι όπως κάνετε το συνηθισμένο σας ντουλάπα-shopping προσπαθήστε να αποκτήσετε κρύσταλλα, φτερά, glitter και άλλα σχέδια ανείπωτης χλιδής προκειμένου να μετατρέψετε τα πόδια σας σε θησαυροφυλάκιο.

Ούτως ή άλλως λεφτά δεν υπάρχουν για ρεβεγιόν και ακριβές εξόδους και στο catwalk του σαλονιού ή της κουζίνας σας δεν κινδυνεύετε από επίθεση ληστείας!!!

Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε με προσοχή τις φωτογραφίες των ωραιότερων παπουτσιών που θα φορούσατε στο party (που δεν θα πάτε) και να χαμογελάσετε ελπίζοντας οτι του χρόνου τέτοιες μέρες θα αποκτήσετε ένα ζευγάρι (όλοι ελπίζουμε για το δικό μας αντικείμενο του πόθου)…

Διότι για να είσαι στη μόδα χρειάζεται προσευχή, λιτότητα και ένα πρόωρο Χριστουγεννιάτικο θαύμα!