Βασισμένα στην φιλοσοφία των onesies – το υπέρτατο fashion item διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο όπως οι Brad Pitt, Rihanna, Justin Bieber, Kesha και Kris Jenner και Cara Delevigne και No1 προϊόν ένδυσης σε πωλήσεις στην Ευρώπη – τα Homesies είναι εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες ενηλίκων οι οποίες αποτελούν το πιο σύγχρονο και απόλυτο loungewear και street wear trend που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, εφαρμόζοντας κατάλληλα στο σώμα ώστε να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε εκείνον που τα φοράει.

photo 1 photo 4

Αυτό το μήνα τα Homesies γιόρτασαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, σε ένα μοναδικό fashion party για το launch των 13 exclusive σχεδίων που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές της σχολής καθώς και για την παρουσίαση της νέας συλλογής Καλοκαίρι 2014!

Eπεμβαίνοντας για 2 ολόκληρους μήνες – «χωρίς περιορισμούς» – στα σχέδια της νέας σειράς SS14, οι ομάδες των σπουδαστών παρουσίασαν τα σχέδια τους στο μεγάλο Fashion Editors & Bloggers event – υπό τους ήχους του Dj John-John και της δροσιστικής γεύσης του PIMM’S Fizz – διεκδικώντας παράλληλα μια 6μηνη συνεργασία/υποτροφία στο δημιουργικό team των Homesies!

Έπειτα από τη ψηφοφορία του κοινού του TLife.gr – σε συνδυασμό με τις ψήφους της κριτικής επιπτροπής – πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Καψιμάλης και η ομάδα του ενώ…όλοι οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε μια «μυστική» ψηφοφορία – βραβεύοντας το δικό τους αγαπημένο Homesie –  δίνοντας τη δυνατότητα στην Λυδία Μπενάκη και στην ομάδα της να κερδίσει το δεύτερο βραβείο, για μια ακόμη υποτροφία στην creative ομάδα των Homesies!

photo 2

Εαν είστε  λοιπόν οπαδός του στυλ, της κομψότητας και της άνεσης τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το E-shop της Homesies.

*Τα 2 exclusive κομμάτια που κέρδισαν στον διαγωνισμό θα βρίσκονται διαθέσιμα στο  www.homesies.gr από τις 10 Ιουνίου 2014 (κατόπιν παραγγελίας).