Αν έχετε παρατηρήσει γονείς να σταματούν και να χαζεύουν μια βιτρίνα καταστήματος παιδικών ρούχων στη Γλυφάδα, τότε σίγουρα βρίσκονται στην οδό Αγγέλου Μεταξά 39, έξω από το Si Mignon.

Σε έναν υπέροχο χώρο όπου κυριαρχούν οι ουδέτερες αποχρώσεις οι γονείς έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τα πιο ποιοτικά και στιλάτα ρούχα για τα πιτσιρίκια τους.

Για τα κοριτσάκια θα βρείτε τις πιο boho και μέσα στη μόδα επιλογέςSi Mignon Γλυφάδα

Ενώ για τα αγοράκια θα βρείτε τα πιο εναλλακτικά σύνολα για τις πιο «επίσημες» εμφανίσεις τουςSi Mignon Γλυφάδα

Στο Si Mignon θα βρείτε και ρούχα από τις συλλογές του LOL The Brand, το brand παιδικών ρούχων που λατρεύει τα κλασικά prints στη συλλογή ρούχων.Φυσικά υπάρχει και το αγαπημένο brand Cdec όπου θα ντύσει το αγαπημένο σας παιδί με τα πιο όμορφα ρούχα που υπάρχουν στον κόσμο της παιδικής μόδας.

Αν ειδικά τώρα τις γιορτές ψάχνετε τα πιο μοναδικά σύνολα για τα παιδιά σας ή για δώρο σε ανίψια και βαφτιστήρια, τότε ο προορισμός σας είναι η μπουτίκ Si Mignon (Αγγέλου Μεταξά 39, Γλυφάδα, τηλ. 210-9681642)Si Mignon Γλυφάδα

About The Author

Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!

Related Posts