Δεν είναι λίγοι που αποδίδουν στη Melissa McCarthy την αναγέννηση των κωμικών ρόλων για γυναίκες μετά τη συμμετοχή της στην ταινία Bridesmaids. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως η McCarthy είχε αφήσει τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας στο Fashion Institute of Technology προκειμένου να αφοσιωθεί στην υποκριτική της καριέρα.

Χρόνια αργότερα της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τη μόδα αφού πλέον διαθέτει τη δική της σειρά ρούχων με την επωνυμία Seven7 line που καλύπτει μεγέθη από το 4 έως το 28 (αμερικάνικο μέγεθος). Με αφορμή το λανσάρισμα της πρώτης της συλλογής η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο InStyle και όταν ρωτήθηκε για τα δικά της do’s & dont’s έδωσε την τέλεια συμβουλή μόδας μέσα από την απάντηση της: ‘Αν αγαπάς κάποιο ρούχο και σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα, φόρεσε το. Έχω δύο νεαρές κόρες οπότε δεν θέλω να πιέζονται από τις επιταγές της μόδας. Αν θέλεις να φορέσεις μια ροζ τουτού με Dr.Martens, είμαι το πρώτο άτομο που θα πω: το λατρεύω! Δεν πιστεύω καθόλου στα do’s και τα dont’s, αυτό είναι in κι αυτό είναι out, επειδή τη στιγμή που κάτι είναι εκτός μόδας και κάποιος το φορέσει με νέο τρόπο, τότε γίνεται ξανά in. Τίποτα δεν είναι out, επειδή συνεχώς επαναπροσδιορίζουμε τη μόδα. Μια φίλη μου φορούσε πρόσφατα ένα ρούχο που λατρεύει κι όταν τη ρώτησα που το βρήκε μου απάντησε πως το είχε από το λύκειο’.συμβουλή στυλ Melissa McCarthy

Η Melissa McCarthy έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση, γιατί όσο και αν λατρεύουμε να μαθαίνουμε και να λανσάρουμε τις νέες τάσεις, ο σκοπός είναι να το κάνει η κάθε μία με το δικό της μοναδικό τρόπο κι αν υπάρχει κάποιο στυλ που δεν είναι και τόσο της μόδας, αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε “ο εαυτός μας”, δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσουμε να το υιοθετούμε!