Υπάρχει μία σχεδιάστρια που πήρε την απόφαση να βοηθήσει με νύχια, δόντια και μυαλό τις γυναίκες προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν όλα όσα επιθυμούν. Έναν άντρα γοητευτικό και ιδανικό, μία καλή δουλειά, μία καλύτερη ζωή. Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Φορώντας το φόρεμα που εξασφαλίζει την κατάλληλη, την πιο εξαιρετική εμφάνιση και μπορεί να σε μετατρέψει σε ένα ακαταμάχητο και φονικό όπλο.

Η Sacha Drake περιγράφει το συγκεκριμένο μπορντό φόρεμα, που κοστίζει 299 δολάρια, ως το απόλυτα θηλυκό όπλο. Αυτή που το βάζει στην γκαρνταρόμπα της και το βγάζει από εκεί για να ντύσει το κορμί της και να βγει στον κόσμο μπορεί να έχει όλα όσα ζητάει. Άντρα, δουλειά και χαρά… μεγάλη χαρά!

Πώς; Σύμφωνα τα λεγόμενα της σχεδιάστριας το σχεδίασε παίρνοντας συμβουλές από ανθρώπους που βοηθούν ανέργους να βρουν δουλειά, αλλά και ειδικούς στις ανθρώπινες σχέσεις και τις θεωρίες των χρωμάτων. Αφού συνδύασε τις ευεργετικές ιδιότητες όλων αυτών κατέληξε στο συγκεκριμένο δημιούργημα!

Το θαυματουργό φόρεμα αναδεικνύει τα σημεία του σώματος που πρέπει να τονιστούν,  καλύπτει διακριτικά αυτά που πρέπει να κρυφτούν  ενώ το μπορντό λέγεται ότι είναι το χρώμα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση, πάθος και δυναμική.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι το πιο κατάλληλο φόρεμα για το πρώτο ραντεβού, θα υπάρξει και δεύτερο και τρίτο και πάει λέγοντας, ενώ την ίδια στιγμή το μήκος και το σχέδιο εγκρίθηκε από αυτούς  που προετοιμάζουν υποψηφίους για τις συνεντεύξεις για δουλειά, αφού είναι τόσο διακριτικό όσο απαιτεί μία τέτοια περίσταση και ταυτόχρονα «εκπέμπει» τα κατάλληλα μηνύματα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.