Μπορεί να έχουμε ασχοληθεί περισσότερο με γυναικεία μόδα, αλλά όταν βλέπουμε έναν καλοντυμένο άντρα οφείλουμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα φορέματα και τις γόβες και να ασχοληθούμε με τα κοστούμια.

Έτσι, με χαρά σας παρουσιάζω τον Taylor Lautner, πρωταγωνιστή του “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2” ο οποίος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, φορώντας γκρι notch lapel κοστούμι της Z Zegna.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως o Όμιλος Ermenegildo Zegna ιδρύθηκε το 1910 στο Trivero, στην περιοχή Biella Alps, από το νεαρό επιχειρηματία Ermenegildo, ο οποίος είχε ως όραμα να δημιουργήσει τα πιο φίνα υφάσματα στον κόσμο με καινοτόμες τεχνικές, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ίνες απευθείας από τις αγορές προέλευσής τους. Σήμερα ο όμιλος διοικείται από την τέταρτη γενιά της οικογένειας Zegna και διαθέτει 557 καταστήματα σε 100 χώρες του κόσμου.

Τελικά το έφηβο αγόρι (εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία Twilight όταν ήταν μόλις 16 ετών) μπορεί να μετατραπεί σε έναν κομψό άντρα χάρη στο κατάλληλο κοστούμι!

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα ενδύματα του Ομίλου Ermenegildo Zegna, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.zegna.com

About The Author

Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!