Έχετε κυκλοφορήσει ποτέ ξυπόλυτοι σε κάποιο από τα αθηναΐκά σας στέκια; πότε ήταν η τελευταία φορά που ήπιατε με την παρέα σας δροσερά και λαχταριστά cocktail και κάθε πότε ακούτε ψαγμένη ηλεκτρονική μουσική; Εάν η απάντησή σας είναι όχι και ποτέ στις παραπάνω ερωτήσεις τότε είμαστε ο δικός σας άνθρωπος και αν έχετε κάνει έστω και ένα από αυτά πρόσφατα, τότε ίσως είστε ο χαμένος μας κολλητός.

 

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Toms έκανε το θαύμα της και με αφορμή το One Day Without Shoes* μας προσκάλεσε σε ένα διαφορετικό πάρτι που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Δεν είναι που κάναμε τα σούρτα φέρτα μας στους κήπους του Six D.O.G.S, ούτε που τσουγκρίσαμε τα κολονάτα μας ποτήρια υπό τους ήχους των εξαιρετικών Egg Hell εμπλουτίζοντας τα μουσικά μας ακούσματα. Αυτό το απογευματινό “σουαρέ” τα είχε όλα και συνέφερε.

 

Καταρχήν βγάλαμε τα παπούτσια μας και περπατήσαμε ξυπόλητοι για καλό σκοπό, στα χνάρια των Βίκυ Καγιά, Yatzer, Leon, Μαίρη Συνατσάκη, Άγγελου Μπράτη, Στεφανίας Γουλιώτη, Φώτη Βαλάτου, Χοροθεάτρου ΟΚΤΑΝΑ, Μόνικα, Κρατικής Σχολής Χορού και άλλων πολλών celebrity και μη. Έπειτα είπαμε τα νέα μας με γνωστούς, αγαπημένους, ξεχασμένους φίλους, πρώην και νυν, ρουφώντας παράλληλα τα φρουτένια μας cocktail και κουνώντας γοφό ρυθμικά. Θέλετε κι άλλα;  Στο project space του Six D.O.G.S έχει στηθεί εδώ και μερικές μέρες ένα Pop Up Store by TOMS που διαθέτει τις συλλογές TOMS Shoes & Eyewear Spring ’14. Με άλλα λόγια, δοκιμάζετε τα κλασικά σχέδια, βλέπετε πρώτοι ό, τι καινούργιο έχει κυκλοφορήσει και παίρνετε μαζί σας εκείνο που σας κάνει το κλικ.

Εμείς ποζάραμε στο φωτογραφικό φακό, λανσάραμε το “ξυπόλυτο” στυλ νιώθωντας το λιγότερο star, ανταλλάξαμε βλέμματα με εκείνα τα αγόρια απέναντι, μάθαμε ποιοι είναι οι Cave Children (παίζουν ψυχδελική μουσική και είναι must μπάντα για να ρίξετε το λεγάμενο) και φυσικά ψωνίσαμε μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Toms σε ευχαριστούμε που μας κακομαθαίνεις!

 

*Το One Day Without Shoes είναι μία παγκόσμια ενέργεια της TOMS που έχει σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

 

Social:

#withoutshoes

@tomsgreece

www.toms.com/OneDayWithoutShoes

 

https://www.youtube.com/watch?v=1Il9KdXW8RQ