Θέλεις τα looks σου να μαρτυρούν πως ακολουθείς τις τάσεις της μόδας και πως τις έχεις προσαρμόσει στο προσωπικό σου στυλ.

Ή επιθυμείς να έχεις ένα “τυφλοσούρτη”, έναν οδηγό ουσιαστικά που θα συνδυάζει καυτές τάσεις του Φθινοπώρου 2015 όσο και διαχρονικά, εποχιακά trends.

Ιδού λοιπόν οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της φετινής σεζόν:

Το στρατιωτικό τζάκετ με τα παντελόνια μας

Denim ή skinny δερμάτινα, δίχως να απαγορεύονται άλλες γραμμές ή οι φούστες-φορέματα. Με λίγα λόγια, όποια έχει ήδη military jacket ξέρει πως έχει ένα ένδυμα-πασπαρτού να κρέμεται στη ντουλάπα της.trendy φθινοπωρινά looks trendy φθινοπωρινά looks

Το νέο Βικτωριανό στυλ

Μία από τις πιο δυνατές τάσεις του Φθινοπώρου 2015 είναι το στυλ της Βικτωριανής εποχής που κυρίαρχα στοιχεία τα βολάν και τη δαντέλα ειδικά σε μαύρο χρώμα. Η τάση υιοθετείται σήμερα με συνδυασμού αυστηρού πουκαμίσου με βολάν και στενό παντελόνι ή με δαντέλωτο φόρεμα με oxford shoes ή αρβύλες.trendy φθινοπωρινά looks trendy φθινοπωρινά looks

Τα mix & match prints

To μυστικό πλέον το ξέρεις: Επιλέγεις ένα κοινό χρώμα στα prints και τα υπόλοιπα τα αφήνεις στη φαντασία σου!

trendy φθινοπωρινά looks

Blake Lively

trendy φθινοπωρινά looks

Ο neutral συνδυασμός που θα λατρέψεις

Με την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του γκρι στις αποχρώσεις του χειμώνα, αν δεν προτιμήσεις το total grey look, δοκίμασε το συνδυασμό γκρι με μπεζ που είναι απόλυτα σικ!

trendy φθινοπωρινά looks

Carina Roifeld

trendy φθινοπωρινά looks

Το boho φόρεμα

Όπως αναφέραμε πρόσφατα το 70’s style φόρεμα είναι τάση που στο floral ή με έθνικ μοτίβα εκδοχή του είναι ακόμα πιο boho.

trendy φθινοπωρινά looks

Karlie Kloss

70s-style-dress