Το όνειρο του να αποκτήσεις ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin μπορεί να παραμένει μακρινό (εκτός αν σου περισσεύουν μερικές χιλιάδες ευρώ ή παίζεις μανιωδώς τζόκερ) αλλά το διάσημο label μόλις έγινε πιο προσιτό, αφού ο διάσημος σχεδιαστής λανσάρει σειρά με βερνίκια νυχιών που θα περιλαμβάνει και την κόκκινη απόχρωση που φέρουν οι σόλες των παπουτσιών του.

Θα μου πεις πως και 50 δολάρια για ένα βερνίκι είναι αρκετά χρήματα αλλά ίσως αλλάξεις γνώμη αν μάθεις πως η ιδέα πίσω από τις σόλες- σήμα κατατεθέν των Christian Louboutin βασίστηκε σε ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών: έχοντας ως πηγή έμπνευσης τον πίνακα Flowers του Andy Warhol θέλησε να αλλάξει τις μαύρες σόλες των υποδημάτων που είχε δημιουργήσει. Εκείνη τη στιγμή μια βοηθός του έβαφε τα νύχια της με κόκκινο βερνίκι. Ο Louboutin άρπαξε το βερνίκι από την κοπέλα και έβαψε τις σόλες των παπουτσιών. Τα υπόλοιπα, είναι απλώς ιστορία…

Flowers by Andy Warhol (1964)

Flowers by Andy Warhol (1964)

To πολυτελές πολυκατάστημα Saks δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το περίφημο Christian Louboutin βερνίκι στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και ανακοινώθηκε πως η αντίστοιχη συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου.

Θυμηθείτε πως τα κόκκινα νύχια δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και μόλις απέκτησαν μια θρυλική απόχρωση.