Η σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να πουλήσει 600 κομμάτια της προσωπικής της γκαρνταρόμπας για καλό σκοπό. Η Victoria Beckham συνεργάστηκε με το διαδικτυακό outlet store TheOutnet.com αλλά και με ειδικούς από τον οίκο δημοπρασιών Christie, οι οποίοι εκτίμησαν την αξία των ρούχων που θα πουληθούν μέσα από μια online διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου 2014.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των ρούχων θα διατεθούν για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης mothers2mothers που έχει ως στόχο να ενημερώνει επαρκώς τις γυναίκες προκειμένου να σταματήσει η μετάδοση του ιού HIV από τις μητέρες στα έμβρυα. Η Victoria Beckham αποφάσισε να βοηθήσει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από ένα ταξίδι της στη Νότια Αφρική ”Τον περασμένο Φεβρουάριο επισκέφτηκα τη Νότια Αφρική για ένα project στο οποίο δούλευα μαζί με την Anna Wintour. Σε εκείνο το ταξίδι γνώρισα την Mitch Besser την ιδρυτή της οργάνωσης mothers2mothers και τις λεγόμενες Mentor Mothers (μητέρες-μέντορες) οι οποίες είναι οι πιο αξιόλογες γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου”, δήλωσε το πρώην Spice Girl.

”Όταν επέστρεψα από τη Νότια Αφρική αναρωτήθηκα τι θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω και έτσι βρέθηκα να τριγυρίζω μέσα στην ντουλάπα μου και βρήκα τόσα όμορφα ρούχα που έχω κατά καιρούς φορέσει και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να μαζέψω χρήματα αν τα δημοπρατούσα. Έτσι, συνεργάστηκα με το Outnet και όλο αυτό ήταν συναρπαστικό για εμένα. Απλώς, θέλησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να προσφέρω”.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ή σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα από τα κομμάτια από την προσωπική συλλογή της Victoria Beckham (αν το αντέχει βέβαια η τσέπη σας και αν έχετε τόσο αδύνατη σιλουέτα γιατί πολλά από τα προς πώληση κομμάτια ράφτηκαν αποκλειστικά για εκείνη) η πώληση, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει ένα Antonio Beradi φόρεμα που έβαλε η Beckham προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της καλής της φίλης Katie Holmes στο θέατρο το 2008, ένα μπεζ Roland Mouret φόρεμα, ένα φωτεινό κίτρινο Roberto Cavalli φόρεμα που έβαλε στο πάρτι πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και ένα φόρεμα οπτικής αυταπάτης δια χειρός Alexander McQueen.

H Victoria Beckham με τη Roberto Cavalli τουαλέτα που φόρεσε στο pre-World Cup Party του 2008

H Victoria Beckham με τη Roberto Cavalli τουαλέτα που φόρεσε στο pre-World Cup Party του 2008

”Πολλοί με ρωτούν ‘δεν θα κρατήσεις πολλά από αυτά τα ρούχα για τη Harper;’ και τους απαντώ πως κρατώ μερικά κομμάτια για εκείνη (εννοεί την τρίχρονη κόρη της) αλλά πως για εμένα είναι πιο σημαντικό να μαζέψω χρήματα για αυτό το φιλανθρωπικό σκοπό”, δήλωσε η Victoria Beckham προκειμένου να εξηγήσει την απόφαση της να δωρίσει τα ρούχα της.

Αν το αντέχει η τσέπη σας και θέλετε να κάνετε μια καλή πράξη, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το TheOutnet.com στις 20 Αυγούστου.