Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία και η Wildfox έχει ότι χρειάζεται κάθε κορίτσι για να αφαιθεί στην ελευθερία που προτάσσει η σεζόν. Η Wildfox είναι ένα brand με έδρα το Λος Άντζελες και δημιουργήθηκε  από δύο γυναίκες εμπνευσμένες από την αγάπη τους για τα vintage t-shirts. Σήμερα συνεχίζει κάτω από την δημιουργική κατεύθυνση του ιδρυτικού της μέλους Kimberley Gordon και του μουσικού Jimmy Sommers ως διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας.

To girly look κυριαρχεί στην συλλογή

Γνωστή για την ποιότητα και το girly look η Wildfox περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά από μπλούζες, παντελόνια, φουστάνια και φούστες, ενώ η συλλογή της White Label προσφέρει μία σειρά από ιδιαίτερα μαλακά πλεκτά, με destroyed λεπτομέρειες. Θέλοντας να εμπλουτίσει την συλλογή της έχει δημιουργήσει και μία σειρά από εσώρουχα, μαγιό και γυαλιά.

Wildfox SS'15 Collection

Wildfox SS’15 Collection-Girly look

Wildfox SS'15 Collection

Wildfox SS’15 Collection-Girly look

Καλοκαιρινή συλλογή εσωρούχων

Η καλοκαιρινή collection ”The Hamptons WILDFOX Vacation House” είναι to trend που αγάπησαν όλοι οι fashion bloggers και οι  celebrities στην Αμερική. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το αθλητικό στύλ με τα παστέλ χρώματα και τα υπέροχα μαγιό από neoprene υφάσματα και χοντρά zip να δίνουν ένα ξεχωριστό ύφος στο πιο hot brand του καλοκαιριού.

Wildfox SS'15 Collection

Wildfox SS’15 Collection-Lingerie line

Wildfox BeachWear

Η καλοκαιρινή collection ”The Hamptons WILDFOX Vacation House είναι to trend που αγάπησαν όλοι οι fashion bloggers και οι  celebrities στην Αμερική. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το αθλητικό στύλ με τα παστέλ χρώματα και τα υπέροχα μαγιό από neoprene υφάσματα και χοντρά zip να δίνουν ένα ξεχωριστό ύφος στο πιο hot brand του καλοκαιριού.

Wildfox SS'15 Collection

Wildfox SS’15 Collection-Παστέλ χρώματα για το καλοκαίρι 2015

Wildfox SS'15 Collection-Neoprene υφάσματα με έντονα prints

Wildfox SS’15 Collection-Neoprene υφάσματα με έντονα prints

Wildfox SS'15 Collection

Η Beyonce με ολόσωμο μαγιό Wildfox

Κεντρική διάθεση Loft Fashion