Σύμφωνα με την Αριθμολογία το νούμερο «14» αντιπροσωπεύει την ανάγκη του ανθρώπου για ανεξαρτησία και πρωτοβουλία με σκοπό όμως την ενότητα και τη δικαιοσύνη. Επιπρόσθετα , θεωρείται ο αριθμός του καλού και της φιλανθρωπίας.fourteen

Βάσει της Βίβλου, ο αριθμός 14 έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς είναι ο αριθμός της πνευματικής τελειότητας το 7, επί 2. Επίσης, από τον Αβραάμ έως τον Ιωσήφ (πατέρα του Χριστού) μεσολάβησαν 14 γενιές μέχρι να γεννηθεί ο Μεσσίας.

Τέλος, επειδή ως site έχουμε αδυναμία στον αριθμό 5 (θυμηθείτε τη στήλη 5 Things) το 14 αποτελεί την ένωση του 1+4!

Με την ευχή το 2014 να είναι μια πραγματικά υπέροχη χρονιά, αναζητήσαμε τα γούρια που θα ενισχύσουν την επιθυμία μας και εντοπίσαμε τα εξής:

Το στρογγυλό γούρι της Πριγκιπώ για το «Δύο Χιλιάδες Δεκατέσσερα» που φοριέται στο χέρι και το λαιμό.

Γούρι της Πριγκιπώ 2014 (25 ευρώ)

Γούρι της Πριγκιπώ 2014 (25 ευρώ)

Prigkipw charm 2014

Prigkipw charm 2014

Make a really Big Wish από το 3rd Floor!

«Ανεβείτε» μέχρι το 3rd Floor και επιλέξτε ένα βραχιόλι που θα έχει χαραγμένη πάνω σε αλπακά, μπρούτζο ή χαλκό μια υπενθύμιση πως το 2014 κάνατε μια πολύ δυνατή ευχή.

Wish Big - 3rd Floor charm 2014

Wish Big – 3rd Floor charm 2014

Εναλλακτικά ή παράλληλα, μπορείτε να διαλέξετε και το παραδοσιακό τυχερό σύμβολο που αναπαριστά το κλειδοκόκαλο της κότας. Σύμφωνα με το έθιμο δύο άτομο κρατούσαν το σε σχήμα V κόκαλο και το τραβούσε ο καθένας προς τη δική του πλευρά. Εκείνος που κατέληγε με το μεγαλύτερο κομμάτι, έκανε μια ευχή που δεν έπρεπε να αποκαλύψει μέχρι τη στιγμή που θα γινόταν πραγματικότητα.wish-big-charm-2014-3rd-floor-2

Με το μήνυμα “Precious 14” η Links of London υποδέχεται την νέα χρονιά και εύχεται καλοτυχία και ευημερία σε όλους.

Κόκκινες και ασημένιες κλωστές πλαισιώνουν το μήνυμα “Precious 14” και σχηματίζουν ένα μοναδικό βραχιόλι. Μια fashion και stylish πρόταση από την Links of London.

Το γούρι θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της Links of London στην Ελλάδα (35 €)

Το γούρι θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της Links of London στην Ελλάδα (35 €)

To κοσμηματοπωλείο S.M.ARTEN μας παροτρύνει να κάνουμε κάτι απλό: «Να μείνουμε ήρεμοι και να απολαύσουμε το 2014» (Keep Calm & Enjoy 2014). Επειδή, όμως, η ποικιλία στα σχέδια για τα γούρια του 2014 είναι μεγάλη μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε από σήμερα και έως τις 20 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του κοσμηματοπωλείου S.M.ARTEN (Νίκης 12 & Μητροπόλεως 6, Αθήνα) και να κάνετε τις πιο τυχερές αγορές!

Γούρι 2014 S.M. ARTEN

Γούρι 2014 S.M. ARTEN

Με την ευχή το γούρι του 2014 να δίνει θετική ενέργεια, ελπίδα και τύχη σε όσους το φορούν η Λιάνα Βουράκη μας συμβούλευσε να έχουμε «Τα μάτια μας δεκατέσσερα» για να εντοπίσουμε ανά πάσα στιγμή την καλή μας τύχη και για να μην ξεχνιόμαστε το χάραξε πάνω επίχρυσο ροζ χρυσό, χρυσό και μαύρο βραχιόλι.

Στα καταστήματα Liana Vourakis στην τιμή των 40 ευρώ

Στα καταστήματα Liana Vourakis στην τιμή των 40 ευρώ

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο γούρι-μάτι της Zoe Kompitsi καθώς σας κάνουμε δώρο 3 βραχιόλια – γούρια σε ένα διαγωνισμό που ισχύει έως σήμερα (12/12) τα μεσάνυχτα (ίσα, που προλαβαίνεις). Η ίδια η Zoe δεν πιστεύει στο κακό το μάτι αντίθετα για εκείνη το «μάτι» της θυμίζει’αυτό που πρέπει να έχει καθένας δίπλα μας, την αγάπη, την ζεστασιά, το χαμόγελο, καθαρές ματιές, αυτό είναι τελικά που κάνει την ζωή μας πιο όμορφη και τα προβλήματα μας πιο εύκολα’’ δήλωσε η δημιουργός στη συνέντευξη που έδωσε στο site μας.

Γούρι 2014 της Zoe Kompitsi

Γούρι 2014 της Zoe Kompitsi

Η θετική στάση της Zoe Kompitsi αποτελεί την καλύτερη κατακλείδα γι’αυτή τη γεμάτη τύχη παρουσίαση!

Να έχετε όλοι ένα υγιές, τυχερό και χαρούμενο 2014!