Υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι για να πιες καφέ και πολλοί λίγοι για να μη το κάνεις. Αν λοιπόν είσαι από εκείνους που αναζητούν λόγους για να συνεχίσουν την αγαπημένη τους απόλαυση να ξέρεις ότι απευθύνομαι σε σένα.

  1. Μειώνει τον πόνο
  2. Αυξάνει την πρόσληψη ινών
  3. Προστατεύει από την κύρωση του ήπατος
  4. Μειώνει το ρίσκο του διαβήτη τύπου 2
  5. Μειώνει τις πιθανότητες για Αλτσχαιμερ
  6. Μειώνει το ρίσκο για κατάθλιψη
  7. Προστατεύει ενάντια στο Παρκινσον
  8. Μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του εντέρου
  9. Οφελεί για μακροζωία
  10. Προστατεύει από την περιοδοντίτιδα

Και αφού σου είπαμε δέκα λόγους για να τον αγαπήσεις ήρθε η ώρα να σου γνωρίσουμε τη νέα σειρά Master Origin της Nespresso αφού περιλαμβάνει ποικιλίες που είναι αποτέλεσμα τοπικών τεχνικών παραγωγής καφέ διαφορετικών χωρών του κόσμου. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά είναι η μοναδική Limited Edition ποικιλία Master Origin Costa Rica που σας ταξιδεύει στα μαγευτικά τοπία και τις ιαματικές πηγές της Κόστα Ρίκα.

Capture

Για τη δημιουργία αυτής της ποικιλίας, κάθε κόκκος καφέ επιλέγεται χειρωνακτικά και με προσοχή από την περιοχή Central Highlands της Κόστα Ρίκα και στη συνέχεια παραμένει σε νερά ιαματικών πηγών για 12 ώρες στους 65-70C. Μέσω αυτής της εξαιρετικά σπάνιας διαδικασίας, ο πολτοποιημένος καφές αποκτά εκλεπτυσμένα αρώματα και καθαρή γεύση από τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του νερού.

Η Limited Edition ποικιλία Master Origin Costa Rica είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η Nespresso με τους τοπικούς καλλιεργητές καφέ που χρησιμοποιούν κατά αποκλειστικότητα τη συγκεκριμένη τεχνική. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Nespresso προσφέρει αυτό τον μοναδικό καφέ που τελειοποιήθηκε από τους καλλιεργητές και αντλεί έμπνευση από τη χώρα προέλευσής του.

Limited Edition Master Origin Costa Rica
Γευστικό προφίλ: Νότες δημητριακών και βύνης
Τεχνική επεξεργασίας: Μουσκεύεται και ζυμώνεται σε νερά ιαματικής πηγής
Μέγεθος φλιτζανιού: Espresso (40ml) ή Lungo (110ml)

Ψηλά στα βουνά της Κόστα Ρίκα, μία μικρή μόνο ποσότητα κόκκων καφέ Arabica παραμένει για ώρες στα νερά ιαματικής πηγής τροπικού δάσους. Η σπανιότητα αυτής της Limited Edition ποικιλίας βασίζεται στη σπάνια επεξεργασία που δίνει έναν χαρακτήρα με γλυκές νότες δημητριακών και άρωμα βύνης σε αυτόν τον αριστοτεχνικό καφέ.

Η Master Origin Costa Rica ανήκει στην ευρύτερη σειρά ποικιλιών Master Origin της Nespresso, η οποία περιλαμβάνει ποικιλίες που προέρχονται από τα βουνά της Σουμάτρας ως τα υψίπεδα της Νικαράγουας. Καθεμία από τις ποικιλίες της σειράς κρύβει μέσα της και ένα ταξίδι ανακάλυψης, δημιουργώντας μία ξεχωριστή στιγμή απόλαυσης για όλους εσάς.

Η Master Origin Costa Rica θα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω των Nespresso Boutiques, μέσω παραγγελιών στο τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso, online στο www.nespresso.com καθώς επίσης και μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.