Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021 θα μοιάζει πολύ διαφορετική από την περσινή. Αντί να βγούμε έξω για μια νύχτα στην πόλη, πολλοί από εμάς θα κάτσουμε για ακόμα ένα βράδυ στον καναπέ. Αντί να γιορτάσουμε το 2021 με δεκάδες φίλους, η λίστα επισκεπτών περιορίζεται στα άτομα που ζουν στο σπίτι μας. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις το 2021 τόσο εορταστικό όσο του αξίζει; Και ας είσαι και σε καραντίνα.

1.Φτιάξε ένα brunch

Θες να δεις τους φίλους σου; Κάντο το πρωί μέχρι το μεσημέρι δημιουργώντας το πιο όμορφο brunch για εκείνους. Μπορείς να βρεις απίθανες ιδέες για συνταγές και να προσκαλέσεις αυστηρά μέχρι 8 φίλους ώστε να περάσετε υπέροχα!

2. Στόλισε το 2021

Τα μπαλόνια με τον αριθμό 2021 είναι απαραίτητα για μια γιορτινή διάθεση. Μάλιστα, μπορούν να γίνουν ένα φανταστικό background για τις πιο απίθανες φωτογραφίες.

3. Φτιάξε ένα άλμπουμ

Το 2020 σίγουρα είναι μια χρονιά που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει. Δημιούργησε ένα αλμπουμ ή ένα τετράδιο με τις πιο όμορφες στιγμές τις προηγούμενης χρονιάς (ναι, υπήρχαν σίγουρα και όμορφες) γράφοντας ανάμεσα μερικά quotes. Μάλιστα, οι υπόλοιπες σελίδες μπορούν να μείνουν κενές και να συμπληρώνεις κάθε χρόνο και τις νέες φωτογραφίες σου.

4. Ντύσου

Πρωτοχρονιά χωρίς λαμπερά φορέματα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Βρες το πιο λαμπερό φόρεμα σου, κάνε απίθανο μακιγιάζ, φτιάξε τα  μαλλιά σου και γενικά κάνε όλα εκείνα που θα σου φτιάξουν την διάθεση.

5. Βγάλε φωτογραφίες

Είτε με props είτε χωρίς βγάλτε απίθανες οικογενειακές φωτογραφίες και ανέβασε τες στα social media για να μοιραστείς την χαρά με όλους τους φίλους. Να είσαι σίγουρη ότι και αυτοί το ίδιο νιώθουν.

6. Γράψε τις αποφάσεις της νέας χρονιάς

Το κάνω πάντα! Οι αποφάσεις της νέας χρονιάς θα πρέπει να γραφτούν σε ένα τετράδιο και κάθε τόσο να το συμβουλεύεσαι. Όσο πιο πολύ το κοιτάζεις και τους θυμάσαι, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στους στόχους σου.

7. Παίξτε επιτραπέζια

Ποιος δεν γέλασε με τα επιτραπέζια; Παίξε παρέα με όλη την οικογένεια τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι ευκαιρία να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Αν δεν έχεις προλαβαίνεις να αγοράσεις.

8. Φτιάξε κοκτειλ

Ποιος δεν θέλει να εξασκήσει τις ικανότητες πίσω από την μπάρα; Φτιάξε τα πιο απίθανα cocktails. Στην ενότητα XMAS θα βρεις κοκτειλς για όλους, είτε αγαπάς τη βότκα, είτε το ουίσκι είτε το τζιν!

9. Φτιάξε ένα memory jar

Αν για κάθε συνταρακτικό γεγονός που συμβαίνει στη ζωή σου στη διάρκεια της χρονιάς το καταγράφεις σε ένα κουτάκι τότε να είσαι σίγουρη πως το τέλος του 2021 θα το ανοίξεις και θα κάνεις μια απίθανη ανασκόπηση.

10. Δες ταινίες

Όσες περισσότερες τόσο το καλύτερο. Πάρε ποπ κορν ή φτιαξε, βάλε τις γιορτινές πιτζάμες σου και απόλαυσε αυτές τις γιορτές χαμογελώντας.