Βαριέσαι τα γυμναστήρια, γι’ αυτό και αποφάσισες να προσπαθήσεις να κάνεις γυμναστική στο σπίτι. Μαζί σου, εγώ θα πω. Και ενώ, λοιπόν, έχεις αγοράσει τα yoga mats σου, τις φόρμες σου, τα αθλητικά σου και διάφορα παρεμφερή, και τα έχεις στήσει στο σαλόνι σου έτοιμος/η να ξεκινήσεις, σκάει το – σχετικά μικρό, αλλά άκρως εκνευριστικό – εξής πρόβλημα: τι μουσική να ακούσεις;

 

Μην απελπίζεσαι. Σημείωνε.

 

1. Work Hustle, Kill – Rob Bailey & The Hustle Standard

 

2. Can’t Be Touched – Body Head Bangerz

 

3. Hollywood Undead – Hear Me Now

 

4. Hungry – Rob Bailey & The Hustle Standard

 

5. Till I Collapse – Eminem

 

6. Hit ‘Em Up – Tupac

 

7. Calvin Harris – Open Wide ft. Big Sean

 

8. Marky Mark And The Funky Bunch – Good Vibrations (D-JOG)

 

9. Robin Schulz – Sugar (Mike Destiny & Infact Bootleg)

 

10. Remember The Name – Fort Minor

 

Βέβαια, αν είσαι λίγο πιο alternative στα ακούσματά σου, μπορείς να προσθέσεις κομμάτια όπως Back In Black – AC/DC, Gonna Fly Now (Rocky 1 Theme) – Bill Conti, Killing in the Name – Rage Against The MachineYou Shook Me All Night Long – AC/DCClick Click Boom – Saliva και διάφορα άλλα παρόμοια, κατάλαβες.

 

 

Μπορείς να τα ακούσεις με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα με ασύρματα bluetooth ακουστικά όπως αυτά και αυτά, αλλά εγώ θα σου πρότεινα το νέο ασύρματο bluetooth ηχείο της JBL, FLIP 5.

Όπως και ο προκάτοχός του, το JBL Flip 5 είναι πλήρως αδιάβροχο και συμπαγές. Αρκετά μικρό για να χωρέσει σε βαλίτσα, ή για να το έχετε μαζί σας σε βόλτες και εκδρομές, ανεξάρτητα από τον καιρό. Διαθέτει 12 ώρες αυτονομίας και δυνατότητα επαναφόρτισης μέσω της νέας θύρας φόρτισης USB-C, έτσι μπορεί και λειτουργεί με ακόμα μεγαλύτερη μουσική αυτονομία. Παράλληλα ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο σε συνδυασμό με την ολοκαίνουρια και απίστευτα σταθερή σύνδεση Bluetooth, επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κρυστάλλινες τηλεφωνικές κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.