Χρόνια τώρα παρακολουθούμε στις ταινίες εξωπραγματικές τεχνολογίες που “χτίζουν” υπεράνθρωπα σώματα αντάξια υπερηρώων. Αυτές οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που βλέπουμε στην μεγάλη και μικρή μας οθόνη, είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους μας και μεταμορφώνουν το σώμα μας και τι ζωή μας. Και το κυριότερο, ξοδεύοντας μόνο 20′ την εβδομάδα από από τον πολύτιμο χρόνο μας!

 

Οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε ούτε το χρόνο, ούτε την ενέργεια μέσα στην εβδομάδα για να ακολουθήσουμε εξαντλητικές συνεδρίες στα γυμναστήρια, συχνά με συνέπεια να χάνουμε πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που θα μπορούσαμε να περάσουμε με φίλους ή την οικογενειά μας.

 

Επίσης, ακόμα και όσοι από εμάς μπαίνουμε στη διαδικασία των πολύωρων προγραμμάτων ασκήσης σε κάποιο γυμναστήριο, καταλήγουμε να αποθαρρυνόμαστε και τελικά να εγκαταλείπουμε τον αγώνα, καθως η απώλεια λίπους και η τόνωση του σώματός με τους συμβατικούς τρόπους άσκησης, αποτελεί μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία.

 

Στο 20′ Speed Fitness, ένα νέο χώρο γυμναστικής Miha Bodytec EMS, σας παρέχεται η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τα πολλά πλεονεκτήματα της εκπαίδευσης ηλεκτρομυϊκής διέγερσης (EMS), τα οποία  περιλαμβάνουν την απώλεια βάρους, τη μείωση της κυτταρίτιδας, το “χτίσιμο”των μυών και την αύξηση της ταχύτητας και της μυικής δύναμης, καθώς και μια γενική βελτίωση της υγείας, με ελάχιστη προσπάθεια και χρόνο από την πλευρά σας και με πολύ άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!

Η καινοτόμος τεχνολογία γυμναστικής που ονομάζεται ηλεκτρο-μυϊκή διέγερση (EMS), αρχικά προέκυψε στη Σοβιετική Ένωση ως μια μορφή αύξησης μυϊκής δύναμης για ελίτ αθλητές. Αρχικός στόχος που κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα στους αθλίατρους στη Δύση, ήταν το EMS να λειτουργει ως θεραπευτική τεχνική για την επούλωση αθλητικών τραυματισμών. Σήμερα, όμως, το Miha Bodytec EMS έχει διευρύνει το πεδίο εντός του οποίου χρησιμοποιείται, με κορυφαία στούντιο γυμναστικής ανά τον κόσμο που το χρησιμοποιούν για την παροχή εξατομικευμένων προγραμμάτων εκγύμνασης που μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και το 80% της κανονικά απαιτούμενης περιόδου για να επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα ενός συμβατικού προγράμματος άσκησης.

Όπως μας εξηγέι ο υπέυθυνος του 20′ Speed Fitness, τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε ηλικία ή επίπεδο φυσικής κατάστασης και έχουν θεαματικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. “Το 20′ Speed Fitness είναι για όλους, από τις μαμάδες έως τους επαγγελματίες αθλητές και όλους όσους βρίσκονται στο μεταξύ ηλικίας 18-80 ετών. Η εκπαίδευση του EMS είναι εύκολη για τις αρθρώσεις, αυξάνει την κινητικότητα και είναι ιδανική για ακόμα και για τους ηλικιωμένους.”

Ένα πρόγραμμα 20 λεπτών την εβδομάδα στοχεύει όλες τις κύριες ομάδες μυών του σώματος με ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε ατόμου, ενώ η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σε εβδομαδιαία βάση είναι αυτό που προσφέρει το 20′ Speed Fitness στους πελάτες. Κάθε συνεδρία Miha Bodytec EMS 20 λεπτών είναι ίση με 4-6 ώρες συμβατικής γυμναστικής και παρέχει 150 φορές περισσότερες μυϊκές συστολές από ότι η συμβατική γυμναστική.

Μια δωρεάν συνεδρία είναι διαθέσιμη σε όλους για να δοκιμάσετε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία. Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας του 20′ Speed Fitness, Λ. Ειρήνης 28, 15121, Πέυκη, στο τηλέφωνο 2155004505, στο e-mail: [email protected] ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.20speedfitness.com ή τη σελίδα facebook για περισσότερες πληροφορίες.