Και μπορεί να λέω στον τίτλο 24 ώρες και κάτι να είσαι όμως σίγουρη ότι θα είναι παραπάνω οι ώρες γιατί απλά τα Freebuds 3i δεν τα αποχωρίζομαι πλέον! Γιατί; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις… 

Ημέρα 1η 

Ώρα 10.30 π.μ

Έχω φτάσει ήδη στο γραφείο και έχω παραγγείλει καφέ (εντάξει έχω αργήσει και λίγη ώρα αλλά αυτό… μεταξύ μας). Αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα συνέχεια. Ναι, μετά από ένα διάστημα πάρα πολύ δύσκολο που ζήσαμε όλοι μας πλέον μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας και να ετοιμάσουμε events. Δεν σου κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη αλλά έχει και πάρα πολύ τρέξιμο. Φοράω λοιπόν τα ακουστικά και έχω χέρια ελεύθερα να ψάχνω φακέλους, να σχεδιάζω κατόψεις ακόμα και να στέλνω emails όση ώρα μου μιλάει κάποιος από την άλλη πλευρά της γραμμής.

Ώρα 17.00 μ.μ

Έφυγα λίγο νωρίτερα από τη δουλειά σήμερα γιατί θέλω επειγόντως να πάω παραλία. Απαραίτητο αξεσουάρ τα Freebuds 3i. Ναι, σίγουρα είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας γιατί μπορώ να ακούσω την αγαπημένη μου μουσική ή να δω το την αγαπημένη μου σειρά στο Netflix απερίσπαστη ενώ στο ενδιάμεσο κάνω διάλειμμα για βουτιά. Το καλύτερο; Έχουν έναν αισθητήρα εγγύτητας (υπέρυθρης ακτινοβολίας), ώστε τα ακουστικά να ξέρουν πότε τα φοράω και πότε όχι. Έτσι, αν βγάλω το ένα από τα δύο, σταματά αυτόματα η αναπαραγωγή της μουσικής.

Ώρα 20.00 μ.μ 

Οι βουτιές τέλος και σειρά έχει το meeting με τις κολλητές κάτι που κάνουμε κάθε Παρασκευή για να συζητήσουμε τα νέα της εβδομάδας. Είμαι πάντα στην ώρα μου σε αντίθεση με τις κολλητές. Αυτό βέβαια μου δίνει την δυνατότητα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να μιλήσω πάλι στο τηλέφωνο κάνοντας βόλτες όσο τις περιμένω. Τα τέσσερα μεγέθη σιλικόνης εφαρμόζουν άψογα στα αυτιά μου και να μη φοβάμαι ότι μπορεί να πέσουν. Επίσης η θήκη φόρτισης είναι τόσο μικρή που χωράει ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι μου! 

Ημέρα 2η 

Ώρα 12:30 μ.μ

Τα ψώνια έχουν την τιμητική τους σήμερα. Πρέπει όμως να προλάβω και τα μαγαζιά ανοιχτά για να προλάβω να αγοράσω ό,τι χρειάζομαι. Το χάος που υπάρχει στη τσάντα μου δεν μου επιτρέπει να σηκώσω το τηλέφωνο, τα Freebuds 3i με σώζουν για ακόμα μια φορά αφού μπορώ να απαντήσω στις κλήσεις “χτυπώντας” απαλά το ακουστικό τους. Την ίδια διαδικασία χρησιμοποιείς για να το κλείσεις κιόλας. Το μαγικό Noise Cancellation κάνει το θαύμα του και ενεργοποιείται. Έτσι δεν ακούω τις κόρνες ή τις συζητήσεις των γύρων μου κάνοντας απερίσπαστη τα ψώνια μου. 

Ώρα 16.00 μ.μ.

Ίσως να μην το ξέρεις αλλά ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο και σύντομα θα ανέβει η παράσταση μας. Να ‘μαι λοιπόν περιμένοντας τα υπόλοιπα κορίτσια για να ξεκινήσουμε πρόβες για τα χορευτικά της παράστασης. Όση ώρα περιμένω ακούω τα χορευτικά για να θυμηθώ λίγο τις κινήσεις.  Τα αγαπώ αυτά τα ακουστικά κυρίως για την αυτονομία τους, αφού μπορείς να ακούς 3,5 ώρες μουσική χωρίς διακοπή. Αν θέλεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο μπορείς μέχρι 2,5 ώρες χωρίς να χρειαστεί να τα φορτίσεις. Τέλειο έτσι;

Ώρα 19.00 μ.μ

Πρόβα τέλος και θέλουν τα κορίτσια να πάμε για παγωτό, και πώς να αντισταθώ; Όση ώρα περιμένω στην ουρά πιάνω τον εαυτό μου ασυναίσθητα να παίζω με την θήκη των ακουστικών.  Σκέφτομαι από μέσα μου: “μήπως χαλάσει από τα πολλά άνοιξε – κλείσε;” αλλά συνεχίζω απτόητη αφού δεν παρουσιάζει ποτέ τέτοιο πρόβλημα!

Ώρα 21.30

‘Εχω λίγες τύψεις για το παγωτό που έφαγα και είπα να πάω για τρέξιμο! Ας μιλήσουμε λοιπόν για ακόμα μια σωτήρια λειτουργία, το noise reduction. Αν λοιπόν τρέχεις ή ακόμα και αν φυσάει δυνατός αέρας ο συνομιλητής σου σε ακούει χάρη στα 3 μικρόφωνα. Έτσι δεν χάνεις ούτε κλήση αλλά ούτε και στιγμή από τη γυμναστική σου!

 Τα Huawei Freebuds 3i είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά έναντι €129.

*Και αν αναρωτιέσαι για τις φωτογραφίες που είδες στο άρθρο χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου P40 Pro και όλες τις φωτογραφικές του δυνατότητες!