Θέλεις να τον καταλάβεις καλύτερα, να μπεις στις σκέψεις του και ίσως να προβλέπεις την συμπεριφορά του; Η εμπειρία από τις σχέσεις σίγουρα σου μαθαίνει σιγά σιγά όλα τα βασικά που περνάνε από το μυαλό ενός άντρα. Πολλά τα κοινά χαρακτηριστικά, πολλές όμως και οι διαφορές ανάμεσά μας. Εκεί ανάμεσα υπάρχουν και αυτά τα 25 facts που δίνουν την εικόνα του και ίσως σου θυμίσουν κάποιον που γνωρίζεις καλά…

* Tα αγόρια τρελαίνονται όταν σε βλέπουν να φλερτάρεις με άλλον μπροστά τους. Εάν όμως “κρεμαστείς” επάνω του μπροστά σε αντροπαρέα θα τον κάνεις να σκάσει ένα χαμόγελο δέκα χιλιόμετρα. Τίποτα δεν τον κάνει πιο χαρούμενο από το να του δείξεις πως είναι τυχερός που σε έχει μπροστά σε άλλους που θα σε ήθελαν δικιά τους. 

* Ναι, οι άντρες κοιτάνε το σώμα σου πρώτα. Αλλά δεν ψάχνουν πάντα το τέλειο κορμί. Μπορεί ένα χαμόγελό σου ή το τίναγμα των μαλλιών σου να είναι αυτό που τον φτιάχνει περισσότερο.

* Κι όμως και οι άντρες θέλουν να λένε τι αισθάνονται. Επειδή δεν το συνηθίζουν και δεν το κάνουν φόρα παρτίδα δεν σημαίνει πως δεν τους αρέσει. Απλώς εάν ρωτήσεις κάτι μην τον κάνεις να αισθανθεί άβολα και μην τον πιέσεις.

* Η φαντασία τους καλπάζει! Από τα καλύτερα του είναι να του ορμήξουν ταυτόχρονα δεκάδες γυναίκες. Μία επίθεση από κορίτσια με μπικίνι στην παραλία είναι κάτι που το έχει φανταστεί κάθε μα κάθε άντρας.

* Δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να μην ρίξει ματιά σε ντεκολτέ γυναίκας όταν εκείνη δεν κοιτάζει. Μα καμία!

* Ναι τους αρέσει το πορνό και από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον τους για το θέμα είναι μεγάλο. Δεν είναι κακό να δείτε μαζί κάτι πονηρό, εκτός κι αν μιλάμε για εθισμένο ψυχάκια!

* Λατρεύουν τα κομπλιμέντα. Δεν τα ακούνε συχνά γι’ αυτό όταν τους κάνεις κάποιο δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

* Δεν τους αρέσει να ζητάνε βοήθεια. Το αποφεύγουν, το βλέπουν σαν αδυναμία και θα το κάνουν μόνο όταν έχουν φτάσει στο αμήν!

* Εάν κάνουν μία γυναίκα να έχει οργασμό νιώθουν σαν τον Κινγκ Κονγκ. Η περηφάνεια τους δεν περιγράφεται. Να το θυμάσαι καλά αυτό.

* Επειδή δεν λένε το “Σ’ αγαπώ” συχνά δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται για σένα. Προτιμούν να το πουν με τις πράξεις τους.  

* Είσαι γλυκούλα και μαζεμένη στην αρχή αλλά στο κρεβάτι έβγαλες έναν άλλον άγριο εαυτό; Δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!

Flirtatious young girls staring at handsome guy

* Μην τους λες πως δεν είναι καλοί σε κάτι. Δεν τους αρέσει καθόλου και είναι καλό να το κάνεις με πολύ πολύ πλάγιο τρόπο. 

* Όταν αποφασίσουν να δεσμευτούν σημαίνει πως το έχουν σκεφτεί πάρα πολύ καλά και έχουν ζυγίσει τα πάντα.

* Νομίζουν πως είναι “αθάνατοι” και δεν έχουν ανάγκη από γιατρούς και φάρμακα. Η επίσκεψη στο γιατρό ισοδυναμεί γι’ αυτούς με αδυναμία.

* Να τους μιλάτε πάντα με ευθύτητα και να λέτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Δεν καταλαβαίνουν από συμφραζόμενα. 

* Δεν ξέρουν να χάνουν. Είναι ανταγωνιστικοί του θανατά γι’ αυτό δείξει κατανόηση όταν έχει γυρίσει από το 5χ5 και είναι όλο νεύρα που έχασε η ομάδα του.

* Θέλει να τους δείχνεις σεβασμό. Εάν προσπαθείς στην σχέση σας να έχεις το πάνω χέρι και μάλιστα το κάνεις με “φωναχτό” τρόπο, τότε θα κλειστεί στο καβούκι του.

* Πληγώνονται και μάλιστα πολύ πιο βαθιά απ’ ότι νομίζεις. Πολλοί άντρες πέφτουν να πεθάνουν μετά από σχέσεις που τελείωσαν.

* Εάν δεν φάει μία μακαρονάδα από τα χέρια σου μην περιμένεις να τον κατακτήσεις ποτέ ολοκληρωτικά. Ναι, ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι του.

* Η σχέση με τη μητέρα του γεμίζει βιβλία και βιβλία, ωστόσο έχει δεχθεί πολύ μεγάλη επιρροή από τον πατέρα του και η προσωπικότητά του θυμίζει περισσότερο εκείνου.

* Μην καταλάβει πως τον χρησιμοποιείς γιατί θα γίνει τούρμπο. Μπορεί να τον κάνεις εύκολα… ότι θέλεις, αλλά όταν καταλάβει πως το κάνεις για συγκεκριμένο σκοπό θα θυμώσει πολύ.

* Κάνε τυχαία σέξι κίνηση επάνω του και θα τον τρελάνεις στο λεπτό! Ζει για κάτι τέτοια!

* Θα πει ψέμματα για τον φίλο του. Μην περιμένεις να σου αποκαλύψει πως απατά τη φίλη του. Η ανδρική φιλία είναι ειδική περίπτωση. 

* Θα σταματήσει να βοηθήσει την κοπέλα να της αλλάξει λάστιχο γιατί έτσι είναι οι άντρες. Τζέντλεμεν και τους αρέσει να ακούν από μία γυναίκα “ευχαριστώ”.

* Μπορούν να τερματίσουν τον ρομαντισμό εάν δυσκολεύονται να σε κατακτήσουν. Να γίνουν ήρωες από μυθιστόρημα!