Το άρωμα ως δώρο είναι από τα must δώρα κάθε χρόνο. Και αυτό γιατί δημιουργεί αναμνήσεις τόσο για εσένα που το χαρίζεις όσο και για τον παραλήπτη που το λαμβάνει. Όταν χαρίσεις σε μια γυναίκα ένα άρωμα το οποίο έχεις διαλέξει αποκλειστικά για εκείνη είναι ένα από τα πιο προσωπικά δώρα που μπορείς να χαρίσεις. Και ενώ η επιλογή αρώματος μπορεί να σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση δεν είναι. Για να σε βοηθήσουμε και κυρίως να σε πείσουμε ετοιμάσαμε για εσένα 3 μοναδικούς λόγους για να χαρίσεις στην φίλη, μαμά, αδερφή, κοπέλα ή γυναίκα σου ένα άρωμα κάνοντας όλη την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

  1. Θα πρέπει να μάθεις ποια είναι οι αγαπημένες τις μυρωδιές. Επειδή πρέπει να είναι ένα δώρο το οποίο θα το φοράει κάθε στιγμή της ημέρας, πρέπει να μυρίζει υπέροχα και να την χαρακτηρίζει. Ξέρω, δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά μια μικρή φωτογραφία εκεί που έχει τα αρώματα της μπορεί να κάνει θαύματα!
  2. Έχεις τη δυνατότητα να το χαρίσεις ως σετ. Και τι εννοώ; Αν το συγκεκριμένο άρωμα έρχεται μαζί με body lotion τότε ξέρεις πως σίγουρα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και το αποτέλεσμα θα την αφήσει έκπληκτη. Ας είμαστε ειλικρινείς, ποια δεν θέλει να περνάει και να αφήνει το άρωμα της; Πολλοί άλλωστε συνδέουν την μυρωδιά με πρόσωπα.
  3. Μπορείς να γράψεις τις δικές σου ευχές. Και τι εννοώ; Στο site www.wishesinabottle.com μπορεί ο καθένας μας να δημιουργήσει τη δική του κάρτα Wish in a Bottle επάνω στο μπουκάλι του αγαπημένου του Michael Kors Wonderlust, να ονειρευτεί, να μοιραστεί ευχές για τη νέα χρονιά και να την ανεβάσει στο Michael Kors wish wall που βρίσκεται στο site και φιλοξενεί ευχές από όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την κάρτα σας και να την αναρτήσετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #KorsWishingWall.

Και αν ακόμα δεν ξέρεις ποιο gift set να διαλέξεις, για τα φετινά Χριστούγεννα δημιουργήθηκαν και τρία διαφορετικά gift set του best seller αρώματος Michael Kors Wonderlust που συνοδεύονται από μοναδικά δώρα, ιδανικά για χαρίσετε στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε, ένα αρωματικό ταξίδι που θα συνεπάρει τις αισθήσεις σας.

    • Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum 50ml και ΔΩΡΟ 75ml Body Lotion & 4ml Deluxe Mini

    • Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum 50ml και ΔΩΡΟ 50ml + Pouch
    • Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum 30ml και ΔΩΡΟ 75ml Body Lotion