Πριν λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Roland Garros και αμέσως έκανε κινήσεις για την προσωπική του ευτυχία. Αποφάσισε να ταξιδέψει με την αγαπημένη του, την Πάουλα Μπαντόσα, στο Ντουμπάι, προκειμένου να απολαύσουν την σχέση τους με πάθος. Και οι δυο αθλητές έχουν καταφέρει να φτάσουν στην κορυφή του τένις, αλλά τώρα ξεκινούν το ταξίδι τους ως ζευγάρι. O Στέφανος και η Πάουλα είχαν προηγούμενες μακροχρόνιες σχέσεις που τελείωσαν, αλλά ο έρωτας τους τους έφερε κοντά.

Τώρα, καθώς υπάρχει μια μικρή παύση στο τουρνουά τένις για να ολοκληρωθεί η περίοδος στο χωμάτινο γήπεδο, ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν στο γρασίδι, όπου θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται. Αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τον περιορισμένο χρόνο που είχαν, γεμίζοντας τις βαλίτσες τους και ταξιδεύοντας στο αγαπημένο Ντουμπάι, το οποίο ο Στέφανος αγαπάει. Εκεί, και ο Στέφανος αλλά και η Πάουλα απολαμβάνουν τις παροχές και την πολυτέλεια που προσφέρει η περιοχή.

Το 2021, ανάμεσα στην πανδημία του Covid-19, ο Στέφανος είχε διασκεδάσει με την πρώην αγαπημένη του, την Θεοδώρα Πεταλάς, στο Ντουμπάι κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, γεγονός που είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Τώρα, με την “καυτή” Ισπανίδα σύντροφό του, αποφάσισαν να μην αλλάξουν το έτος, αλλά να απολαύσουν χαλαρές βόλτες στους δρόμους, να απολαύσουν παγωτό σαν παιδιά, να δειπνήσουν σε πολυτελή εστιατόρια και να μην παραλείψουν τη γυμναστική.

Τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην πισίνα, απολαμβάνουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Μάλιστα, στο γυμναστήριο, εκδηλώνουν την αισθησιακή πλευρά τους με αισθησιακούς χορούς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπεντόσα ζουν έναν έρωτα μεγάλο, καθώς δημοσίευσαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες.